PROSTRANA BAŠTU PUNA CVEĆA, SVE U JARKIM BOJAMA: U ovom RAJU na Fruškoj gori uživa Jelena Bačić Alimpić, sve sama SREĐUJE
Foto: Printscreen

njeno parče zemlje

PROSTRANA BAŠTU PUNA CVEĆA, SVE U JARKIM BOJAMA: U ovom RAJU na Fruškoj gori uživa Jelena Bačić Alimpić, sve sama SREĐUJE

Stars -

Jelena Bačić Alimpić ne krije da inspiraciju za pisanje često pronalazi u svetu oko sebe, a s obzirom na to koliko voli prirodne lepote, popularna književnica je svoj mali raj pronašla Fruškoj gori, gde poseduje vikendicu u kojoj često boravi.

Jeleni planina nije samo mesto za uživanje i odmor, već i za rad, pa su baš na ovom mestu nastale neke od njenih najpoznatijih dela. Oko kuće ona poseduje prostranu baštu koja je puna cveća i zelenila i koju ona sama redovno sređuje.

Svuda okolo nalazi se uredno pokošena trava, a koliko Jelena uživa u prirodnoj dekoraciji svoje oaze mira govodi širok osmeh koji je prisutan na svakoj fotografiji.

Jednom prilikom istakla je da su vrata njene kuće otvorena za familiju i prijatelje, kao i da je baš na ovom mestu pronašla spokoj za kojim je dugo čeznula.

- Volem ovo moje parče zemlje - napisala je ona ispod jedne fotografije.

Jelena u kući na Fruškoj gori često boravi sa svojim kućnim ljubimcima, za koje ističe da predstavljaju "njenu radost".

kurir.rs/blic

Bonus video:

58:15

REALNA PRIČA - JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ - 31.12.2022

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track