BRUTALNO IZDANJE SEKE ALEKSIĆ: Utegla se u usku haljinu i IZBACILA DEKOLTE NA IZVOL'TE! Pevačica nikada IZAZOVNIJA (FOTO/VIDEO)
Foto: Ata Images/Amir Hamžagić

KURIR TV

BRUTALNO IZDANJE SEKE ALEKSIĆ: Utegla se u usku haljinu i IZBACILA DEKOLTE NA IZVOL'TE! Pevačica nikada IZAZOVNIJA (FOTO/VIDEO)

Stars -

Seka Aleksić dobitnica je ovogodišnje Estradno-muzičke nagrade Srbije, koju dodeljuje SEMUS.

Nagradu će joj zvanično biti uručena večeras na petom Saboru narodne muzike Srbije od strane predsednika Saveza Dragiše Golubovića. Za ovu priliku, Seka je odabrala dugu haljinu u plavo-ljubičastim tonovima, koja je istakla njenu figuru.

Seka Aleksić
foto: Ata Images/Amir Hamžagić

Pevačica je izjavila da joj je ova nagrada velika čast i odgovornost, posebno što se radi o nagradi koju dodeljuje muzičko udruženje. Nakon deset godina pauze od dodele bilo kakve nagrade, Seka je presrećna što će se večeras ponovo naći među kolegama i prijateljima iz muzičke industrije.

- Već sam rekla da je to jedna ozbiljna odgovornost kada dobijete takvu nagradu. Niste me videli poslednjih 10 godina na dodeli bilo kakvih nagrada, tako da mi je ovo stvarno nešto posebno. Ja sam i kao dete volela uvek da gledam RTS i nekako kada ovde dođem potpuno je drugačije. Sa druge strane ovakva nagraga od muzičkog udruženja, zaista sam presrećna - istakla je pevačica.

Seka Aleksić
foto: Kurir televizija

Seka Aleksić je takođe otkrila da je poslednjih meseci veoma posvećena svom izgledu i zdravlju. Zahvaljujući pravilnoj ishrani i redovnom vežbanju, uspela je da dovede svoju liniju do željenog izgleda. Međutim, iako je zadovoljna sa svojim životom i izgledom, Seka ističe da uvek može biti bolje i da nikada nije potpuno zadovoljna sa svojom kilažom.

- Zadovoljna sam sa sobom i svojim životom, ali sa kilogramima naravno da nikad. Uvek to može bolje, utegnutije, sređenije, bolje - rekla je pevačica.

03:42

FATALNO IZDANJE SEKE ALEKSIĆ: Utegnula se u usku haljinu i IZBACILA DEKOLTE NA IZVOLTE! Pevačica nikada IZAZOVNIJA

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track