SAŠA VIDIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK Kovčeg s kreatorom spušten, Seka se potresnim GOVOROM oprostila: Ne ljutim se, ali...
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić, Shutterstock, Ilustracija

poslednji pozdrav kreatoru i stilisti

SAŠA VIDIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK Kovčeg s kreatorom spušten, Seka se potresnim GOVOROM oprostila: Ne ljutim se, ali...

Stars -

Saša Vidić, srpski kreator i stilista, iznenada je preminuo u 53. godini od sepse u KBC Bežanijskoj kosi, a danas je ispraćen na večni počinak na Novom groblju. Kremaciji su prisutvovalo oko pedesetak ljudi, prijatelja, rodbine i saradnika. Ono što je svima privuklo pažnju jeste nedolazak mnogih javnih ličnosti, a koji su se putem društvenih mreža oprostili od pokojnog Vidića.

Saučešće u tišini primala porodica, tetka Dragica, brat Igor i sestre Aleksandra i Maja.

1 / 21 Foto: Kurir

Na oproštaj od modnog kreatora Saše Vidića prva je stigla pevačica Seka Aleksić, noseći buket belih ruža, inače omiljeno cveće pokojnog kreatora. Na kremaciju je stigla i voditeljka Tanja Rađenović s partnerom, kao i muzičar Marko Kon, koji je zapalio sveće za pokojnog kreatora, koji je došao zajedno sa Leontinom Vukomanović. Na kremaciju stigao je i pevač Marko Rokvić, kao i Venesa Šokčić...

Pevačica Seka Aleksić održala je poslednji govor i potresnim rečima se oprostila od svog velikog prijatelja.

"Planirali smo velike stvari i radovala sam svemu što ćemo zajedno da uradimo, ali ti si rešio da odeš i, dobro, ne ljutim se kao što se nikad nisam ljutila kada si ti u pitanju, ali mi je žao, mnogo mi je žao što si nas napustio", rekla je Seka.

00:11

Seka na sahrani Saše Vidića

Podsetimo, Vidića je hitna pomoć dovezla bez svesti u bolnicu i u vrlo teškom stanju. Odmah na prijemu morali su da ga intubiraju, da ga priključe na respirator kako bi pokušali da ga spasu jer je praktično klinički mrtav dovezen. Usledila je velika borba za život poznatog kreatora, ali i pored svih napora i svih preduzetih mera, nije mu bilo spasa.

00:18

Tetka Saše Vidića, Dragica

Saša Vidić je rođen 1971. godine u Hrvatskoj, ali od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Premda je više od dve decenije na srpskoj javnoj sceni o njegovom privatnom životu se vrlo malo zna.

Upisao je modni dizajn na Fakultetu za umetnost i dizajn u Beogradu. Međutim, s obzirom na to da nije imao stalnih primanja morao je da napusti fakultet i da se zaposli. Njegova prva kreacija je bila haljina Branke Katić koju je nosila na dodeli nagrada nakon premijere filma „Mi nismo anđeli“.

kurir.rs/M. J.

Bonus video:

00:07

Ovde je Saša Vidić proveo poslednje dane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track