SESTRE SAŠE VIDIĆA SLOMLJENE PORED KOVČEGA! Zaplakale dok im porodica pruža utehu, ne odvajaju se od tetke Dragice (FOTO)
Foto: Petar Aleksić

SESTRE SAŠE VIDIĆA SLOMLJENE PORED KOVČEGA! Zaplakale dok im porodica pruža utehu, ne odvajaju se od tetke Dragice (FOTO)

Stars -

Na Novom groblju u Beogradu u toku je ispraćaj za kremaciju poznatog modnog kratora i stiliste Saše Vidića, koji je preminuo 24. aprila u 53. godini.

Pored Seke Alekić koja je trenutno jedina od poznatih lica sa estrade pristigla na kremaciju, familija i prijatlji okupljaju se da isprate na večni počinak stilistu i kreatora.

00:18

Tetka Saše Vidića, Dragica

Sestre Aleksandra i Maja vidno su potrešene, zaplakale su dok su im utehu pružali članovi pododice.

1 / 4 Foto: Petar Aleksić

Podsetimo, Saša Vidić je rođen 1971. godine u Hrvatskoj, ali od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Premda je više od dve decenije na srpskoj javnoj sceni o njegovom privatnom životu se vrlo malo zna.

Upisao je modni dizajn na Fakultetu za umetnost i dizajn u Beogradu. Međutim, s obzirom na to da nije imao stalnih primanja morao je da napusti fakultet i da se zaposli. Njegova prva kreacija je bila haljina Branke Katić koju je nosila na dodeli nagrada nakon premijere filma „Mi nismo anđeli“.

kurir.rs

Bonus video:

00:07

Ovde je Saša Vidić proveo poslednje dane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja