"LJUBOMORNA JE NA ZGODNU BRAZILKU" Mitar Mirić ISPROZIVAO Dušicu Jakovljević! Folker žestoko opleo: Ona nema pravo da MORALIŠE
Foto: Petar Aleksić, Ana Paunković

bukti rat

"LJUBOMORNA JE NA ZGODNU BRAZILKU" Mitar Mirić ISPROZIVAO Dušicu Jakovljević! Folker žestoko opleo: Ona nema pravo da MORALIŠE

Stars -

Voditeljka Dušica Jakovljević žestoko je oplela po pevaču Mitru Mirića zbog spota koji je snimio sa duplo mlađom devojkom, a sada se oglasio folker i odgovorio na prozivke.

Sve je počelo njegovom objavom najnovijeg spota, u kojem devojka pleše oko njega u tangama, a on joj, u pesmi, obećava "kule i gradove".

Mitar Mirić, Dušica Jakovljević
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

- Je l' vas nije sramota??? Objasnio je kako matorac od 66 godina obećava klinki kule i gradove da bi bila sa njim - i ova mučenica... Zgrožena sam - napisala je ona i dodala:

- Muka mi je.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen

Ubrzo se oglasio i Mitar Mirić i odgovorio voditeljki.

"Moguće je da je ljubomorna na prelepu Brazilku koja se pojavljuje u spotu. Možda joj je krivo što ona nije tu. Meni je najbitnije da je pesma postala hit. Možda je nekome preterano, ali ovo je samo spot i to je normalno. Pokazao sam se kao odličan glumac i najbitnije, reditelj i ja smo prezadovoljni", rekao je Mitar i poslao poruku Dušici:

"Nema ona pravo bilo šta da kaže, bolje joj je da vodi Zadrugu i prestane da morališe. Samo neka ona nastavi da gleda spot, meni će tako da rastu pregledi na Jutjubu".

Mitar Mirić
foto: Petar Aleksić

Inače, folker se nedavno našao u centru skandala nakon što su na mrežama procurele poruka koje je slao nepoznatoj devojci.

" Poz" napisao je on, a onda potom "Odakle je Dajana" - piše u porukama koje su osvanule na društvenim mrežama.

Podsetimo, iako je u srećnom braku, Mitar Mirić se i pre nekoliko godina našao u centru skandala kada je odjeknula vest o njegovoj aferi sa 30 godina mlađom koleginicom Draganom Janićijević.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:14

Dušica Jakovljević u haljini sa izrezom do kuka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja