ŽESTOK SUKOB I DALJE TRAJE! Anastasijina trudnoća nije izmirila Ražnatoviće i Gudelje!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram, ATAImages

Nemir

ŽESTOK SUKOB I DALJE TRAJE! Anastasijina trudnoća nije izmirila Ražnatoviće i Gudelje!

Stars -

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj presrećni su što će postati roditelji devojčice, ali bi ta sreća bila još veća da su porodični osnosi regulisani. Nažalost, još uvek nisu.

Podsetimo, sestra fudbalera Vanja i majka Olivera zahladili su odnos sa ćerkom Svetlane Cece Ražnatović, a kako stvari stoje nesuglasice se nisu rešile. Čak ni trudnoća nije promenila stvari na bolje.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj, Olivera Gudelj
foto: Printscreen Instagram, Nemanja Nikolić, EPA/Raul Caro

- Čim je Anastasija saopštila Nemanji da je u drugom stanju, a to je bilo pre dva i po meseca, njegovoj sreći nije bilo kraja. Vole se, obožavaju, lepo im je i sportista je taman pomislio da će beba da reguliše i zahlađene odnose u porodici. Radosne vesti je javio majci, ocu i sestri. Čestitali su mu i poželeli sve najbolje, ali tenzija je i dalje prisutna. Iako su srećne vesti i prvo unuče trebalo da budu povod povod da se reši napeta situacija, Olivera i Anastasija se još nisu izmirile. Da je situacija regulisana videćete tek kada se odblokiraju na društvenim mrežama. Sa druge strane, otac se trudi da zakopa ratne sekire. On je sa Anastasijom u korektnom odnosu i nikada se sinu nije mešao u odabir partnerke - priča naš sagovornik.

Nebojša Gudelj, Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj, Olivera Gudelj
foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Prema njegovim rečima Ceca drži stranu ćerki. - Cecin stav je da ko uvredi njenu porodicu nema nameru da se miri dok se stvari ne regulišu. Ona podržava svoje dete, a nartočito sad kada je trudna ne želi da se stresira već da bude srećna i spokojna dok se ne porodi. Nemanja na sve načine pokušava da rešđi situaciju zbog svadbe koja treba da bude krajem juna.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj, Vanja Gudelj, Olivera Gudelj
foto: Nemanja Nikolić, EPA/Raul Caro, Printskrin/Instagram

Na početku veze je sve bilo bajno, te je za Anastasijin rođendan u maju prošle godina cela porodica Gudelj bila gost u vili Ražnatovića. Tri meseca kasnije pojavili su se određeni problemi između Anastasije i porodice njenog dečka. Prvo su njih dve letos otpratile pevačicu i njenu majku Cecu Instagrama, a onda je situacija eskalirala. Anastasija je na Svetsko prvenstvo u Kataru došla kao podrška Nemanji, ali na tribinama nije sedela sa njegovom majkom i sestrom. Navodno joj je zasmetalo što su njih dve bile u neposrednoj blizini Duška Tošića, supruga Jelene Karleuše. Otac je tada sedeo na tribinama sa Anaastasijom. Ubrzo potom na red je došao Sveti Nikola, krsna slava Ražnatovića. Nemanja zbog profesionalnih obaveza nije mogao da prisustvuje, ali je Anastasija želela da iskoristi priliku i poboljša odnose sa Oliverom i Vanjom, te ih je pozvala. Medutim, njih dve se nisu pojavile, a isto veče iskoristile za neki drugi izlazak.

Nemanja Gudelj, Anastasija Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić, Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Ranije se pisalo da je Oliveri i Vanji smetalo to što je Anastasija insistirala da ona i Nemanja idu na odmor sami, pošto su navikle da mnogo vremena provode sa njim.

Mihajlo Šaulić, Svadba, Venčanje, Anastasija Ražnatović, Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track