SEVERINA U ISTOJ HALJINI KAO PRE 11 GODINA! Svi tvrde da pevačica u 51. godini IZGLEDA BOLJE nego sa 30! Mreže se USIJALE
Foto: Instagram

pristalica održive mode

SEVERINA U ISTOJ HALJINI KAO PRE 11 GODINA! Svi tvrde da pevačica u 51. godini IZGLEDA BOLJE nego sa 30! Mreže se USIJALE

Stars -

Severina Vučković pojavila se na crvenom tepihu na proslavi časopisa Helou u Zagrebu u istoj haljini koju je nosila i pre 11 godina, i to na partiju istog magazina, ali u Beogradu.

Severina Vučković
foto: Printskrin/Instagram

Pevačica je ovu kreaciju poznate hrvatske dizajnerke nosila 2012. godine, a 11 godina kasnije, 2023, usudila se da je ponovo izvadi iz ormara i obuče. Ona je oduvek bila poznata kao žena s dobrim modnim ukusom i dobrim izgledom, pa joj je ova kreacija stajala identično kao i pre više od decenije. Haljina koju je pevačica ponela dva puta je crne boje, dugačka, ali od providnog materijala s kristalima i karnerima, te je jasno da je reč o nekoj skupoj kreaciji. Severina je u odnosu na prvo pojavljivanje u ovom komadu promenila samo frizuru i dodala minđuše.

Zanimljivo je i to da se hrvatska zvezda čak ni u licu nije puno promenila, iako sada ima 51 godinu, a neki su komentarisali da sad izgleda svežije nego kada je imala tridesetak.

Osim nje, na partiju Heloua u Zagrebu bilo je još dosta poznatih ličnosti iz javnog života Hrvatske, a među njima i Nikolina Pišek. Poznato je da su njih dve u svađi, i to zato što je Pišekova intervjuisala njenog bivšeg partnera Milana Popovića, s kojim je ona godinama u sukobu zbog starateljstva nad detetom. Naš izvor sa samog događaja kaže da su se njih dve maksimalno ignorisale i da do bliskog susreta nije došlo.

Severina Kojić, Nikolina Pišek
foto: Beta Damir Sencar, Nenad Kostić

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:29

Severina proslavila 50. rođendan: Pogledajte ko sa srpske estrade je došao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track