BOLNA ŽIVOTNA PRIČA ZORICE MARKOVIĆ! Pevačica svom bivšem nikad nije oprostila jednu stvar, a evo zašto je stala u odbranu Ane
Foto: Printscreen TV Pink

ženska solidarnost

BOLNA ŽIVOTNA PRIČA ZORICE MARKOVIĆ! Pevačica svom bivšem nikad nije oprostila jednu stvar, a evo zašto je stala u odbranu Ane

Stars -

Pevačica i rijaliti učesnica Zorica Marković nije imala oduvek život iz snova. Poznato je da je imala buran ljubavni život i da su joj partneri naneli mnogo bola, te je shodno tome stala u stranu njene rijaliti prijteljice Ane Ćurčić.

Kako je istakla, njena životna priča je podstakla na to da podrži i bude uz Anu Ćurčić u njenim trenutno najtežim životnim trenucima.

Zorica Marković
foto: Printscreen TV Pink

- Odnos sa Anom se desio spontano. U tim teškim trenucima ja nisam mogla da joj okrenem leđa. Razumem je, zato što sma prošla kroz slično iskustvo, kao i veliki broj drugih žena. To je ženska solidarnost. I ja sam doživela i prevaru i izdaju od strane svog supruga. Nikada mu to nisam oprostila - rekla je Zorica i dodala:

Zorica Marković
foto: Printscreen TV Pink

- Ja sam sa Zvezdanom bila u drugarskom odnosu. Komentarisali smo situacije u kući kao dva drugara. Pričali smo o tome koje su devojke najbolje u rijalitiju. Oko njega se već vrtelo nekoliko devojaka. One su se bukvalno takmičile koju će narednu da odabere - zaključila je Zorica u emisiji Magazin In i rekla da se sve žene u Zadruzi ponašaju nedolično.

Podsetimo, kako je Kurir svojevremeno pisao Zorica Marković bila je žrtva porodičnog nasilja. Nju je pre nešto više od tri decenije brutalno prebio tadašnji suprug Kemal Omerhodžić jer je sumnjao da ga vara sa slavnim kompozitorom Mišom Markovićem.

Kurir.rs

Bonus video:

02:49

Zorica Marković napravila haos u Vrnjačkoj Banji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track