RAĐENOVA ŽENA ZAGRMELA I OBORILA INSTAGRAM! Milica u crnoj haljini pokazala kako izgleda mesec i po dana nakon POROĐAJA!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

svaka joj cast

RAĐENOVA ŽENA ZAGRMELA I OBORILA INSTAGRAM! Milica u crnoj haljini pokazala kako izgleda mesec i po dana nakon POROĐAJA!

Stars -

Bivši vaterpolista Nikola Rađen i njegova izabranica Milica nedavno su postali roditelji.

Milica Rađen, Nikola Rađen
foto: M.M./ATAImages

Milica Rađen na svet je donela sina Alekseja, a sada je na svom Instagram nalogu pokazala kako izgleda nešto više od mesec dana nakon porođaja.

Naime, Milica je pozirala u crnoj dužoj haljini sa dekolteom, dok je preko imala sako i kao modni detalj stavila kaiš, kojim je dodatno istakla struk, a sve je upotpunila štiklama.

Milica Rađen
foto: Printskrin/Instagram

Mreže su se zatim usijale od komentara na račun njenog izgleda:

"Kakva si mačka", "Svaka čast na održavanju linije", "Izgledaš odlično".

Nikola Rađen, Milica Rakić
foto: Damir Dervišagić

Nikola je nedavno pričao i o rođenju sina.

- Hvala puno na čestitkama. Postao sam otac po treći put, nema lepšeg osećaja, važno je da su majka i beba super. Nekoliko dana će biti u bolnici i onda očekujem njihov dolazak kući - bio je iskren tada Nikola, pa je za "Kurir" otkrio i da li će promeniti dosadašnji način vaspitavanja dece:

- Sigurno će u nekim stvarima biti pristup drugačiji, vaspitanje je obavezno. Milica i ja ćemo se u tome potruditi. Mojim ćerkama je jako drago i veoma su uzbuđene i čekaju da ga vide.

Podsetimo, Nikola i Milica Rađen izgovorili su sudbonosno "da" 28. decembra 2022. u Hramu Svetog Save u Beogradu, a to su i proslavili na jednom beogradskom splavu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:28:36

SCENIRANJE 23.04.2023. MIRKA VASILJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track