NE PEVA SAMO NATAŠA BEKVALAC! Još jedna sestra pokazala muzički talenat, a evo kako je Kristina zvučala kao PEVAČICA (VIDEO)
Foto: Stefan Stojanović, Ata images

KRV NIJE VODA!

NE PEVA SAMO NATAŠA BEKVALAC! Još jedna sestra pokazala muzički talenat, a evo kako je Kristina zvučala kao PEVAČICA (VIDEO)

Stars -

Modna dizajnerka i stilistkinja Kristina Bekvalac godinama unazad kreira i dizajnira unikatne komade odeće, a pomoću svog upečatljivog ukusa stilizuje mnoge poznate ličnosti sa naših prostora. Ipak, malo ko zna, da pored sestre Nataše i ona poseduje talenat za muziku.

Kristina Bekvalac podelila je sa svojim pratiocima uspomene za audicije, na kojoj je sa samo 6 godina nastupila i zasigurno pobrala brojne simpatije.

Kristina Bekvalac
foto: ATA Images

Primetno je da je i kao mala imala smisao za modu, a može se reći i da joj je pevanje išlo od ruke, ipak, kako je i sama istakla u opisu objave, takmičila se kako bi svojoj majci ispunila želju.

- Moja mama je želela da se ja takmičim i pevam ali ja očigledno nisam - napisala je modna dizajerka u opisu objave.

Inače, najstarijoj sestri Bekvalac, Dragani, pevanje je takođe jedno vreme bila velika ljubav, ali se nikada profesionalno njom nije bavila. Ona drži kozmetički salon, a za razliku od mlađih sestara, ona ne voli da se javno eksponira.

Nataša Bekvalac, Dragana Bekvalac, Sara Šekularac
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Dragan Kadić

Inače, da je dobar glas nasledan, ide u prilog I tome što je Draganina ćerka Sara, poznatija kao Zoi jedna od najupečatljivijih pevačica mlađe generacije.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:05

Nataši Bekvalac na more došla sestra Kristina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track