SLOBODNO SE NASMEJTE, JER SU ZAVRŠILI BEZ POVREDA! Pogledajte PADOVE poznatih, leteli su sa scene kao pokošeni!
Foto: Damir Dervišagić

auu

SLOBODNO SE NASMEJTE, JER SU ZAVRŠILI BEZ POVREDA! Pogledajte PADOVE poznatih, leteli su sa scene kao pokošeni!

Stars -

Brojne poznate ličnosti doživele su veoma neprijatne situacije tokom svojih nastupa ili gostovanja u emisijama. Pored Severine, koja je do sada nekoliko puta padala na nastupima i Edita Aradinović je imala sličnu situaciju kao njena hrvatska koleginica.

Naime, pre dve godine, Edita je pevala na jednom privatnom slavlju u Parizu, gde je napravila sjajnu atmosferu, a tada je otkrila i da je doživela peh.

Edita Aradinović
foto: Printskrin/Instagram

Padovi na nastupima, ipak, nisu tako retki, a mnogi su se, kako se čini na osnovu snimaka, dobro snašli tokom svojih pehova.

Kada prođu bez posledica, padovi poznatih ličnosti nasmeju čitavu zemlju i nikada se ne zaboravljaju.

Jedan od legendarnih padova imala je i voditeljka Dragana Katić, koja se saplela tokom snimanja emisije "Nikad nije kasno", te je pala nasred scene. Ipak, ona je brzo ustala i nastavila kao da se ništa nije dogodilo.

Dragana Katić
foto: Printscreen Twitter

Prisutni su joj odmah pritekli u pomoć, a ona se na visokim potpeticama vratila na scenu i uprkos bolovima, nastavila sa radnim zadatkom kao da se ništa nije dogodilo.

Pad koji se definitivno pamti je onaj kada je Lepa Brena u visokim štiklama pala na bini, a potom se samo nasmejala i nastavila da peva. Pevačica je nekoliko puta pala na sceni, ali se svaki put ponela kao profesionalac.

Lepa Brena
foto: Printscreen

Suzana Mančić je pala 2011. godine, na samom početku emisije "Pesma plus - bingo plus" na stepenicama u studiju RTS i pri tom povredila levo rame. Voditeljka je, uprkos bolovima, nastavila snimanje do kraja. Kada su se kamere ugasile, prevezena je u Urgentni centar.

Suzana Mančić
foto: Pritnscreen

Ana Bekuta svojevremeno je bila u "transu", pa je tokom jednog svog nastupa u Aleksandrovcu, pala sa pozornice. Ona je tada sjajno odreagovala, te je, nakon početnog šoka, ustala, i rekla: "Nisam se ubila". Iako je imala bolove, Ana je nastavila da peva posle ove nezgode kao da se ništa nije desilo.

Ana Bekuta
foto: Printscreen

Mina Kostić se 2007. srušila na sceni tokom izvođenja jedne svoje pesme. Njen snimak pada i dan danas kruži internetom. Naime, folkerka se tada okliznula i pala na zadnjicu, a muzičar iza nje je skočio da joj pomogne. Ipak, za tim nije bilo potrebe, jer je ona već bila na nogama.

Mina Kostić
foto: Printscreen YT

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:51

Sceniranje 30.04.2023.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track