"PRETERAO SAM ŠTO SAM JE UHVATIO ZA ZADNJICU" Mitar Mirić pipkao upola mlađu devojku, a sad šokirao obrazloženjem:"Morao sam..."
Foto: Damir Dervišagić

otkrio svoju stranu priče

"PRETERAO SAM ŠTO SAM JE UHVATIO ZA ZADNJICU" Mitar Mirić pipkao upola mlađu devojku, a sad šokirao obrazloženjem:"Morao sam..."

Stars -

Voditeljka Dušica Jakovljević nedavno je žestoko oplela po pevaču Mitru Miriću zbog spota koji je snimio sa duplo mlađom devojkom, a folker je sada otkrio svoju stranu priče i šokirao mnoge.

- Ona je Brazilka. Svaka joj čast! Nju je našao kamerman, čisto sumnjam da je ona znala ko sam ja. Nju je snimatelj našao, jer nam je trebala žena za spot i svaka joj čast što je pristala - rekao je prvo Mitar Mirić, a ovde se nije zaustavio.

Mitar Mirić
foto: Petar Aleksić

- Neka su podeljena mišljenja, i treba tako da bude! Taktički sam ovo uradio, sa njom sam tako snimio da bi se komentarisalo. Preterao sam samo što sam je podigao za zadnjicu. Eto, tu sam preterao, ali morao sam nešto, da privučem pažnju - dodao je on za "Premijeru, vikend specijal".

Sve je, inače, počelo njegovom objavom najnovijeg spota, u kojem devojka pleše oko njega u tangama, a on joj, u pesmi, obećava "kule i gradove".

Mitar Mirić, Dušica Jakovljević
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

- Je l' vas nije sramota??? Objasnio je kako matorac od 66 godina obećava klinki kule i gradove da bi bila sa njim - i ova mučenica... Zgrožena sam - napisala je Dušica tad i dodala:

- Muka mi je.

Mitar Mirić
foto: PRINTSCREEN

- Moguće je da je ljubomorna na prelepu Brazilku koja se pojavljuje u spotu. Možda joj je krivo što ona nije tu. Meni je najbitnije da je pesma postala hit. Možda je nekome preterano, ali ovo je samo spot i to je normalno - rekao je bio Mitar za "Informer".

Kurir.rs/Premijera Vikend Specijal

Bonus video:

02:42

ŠOK! KURIR SPOJIO NESPOJIVO: Mitar Mirić zapevao svoj hit, a Luk Blek zaigrao OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE VIDELI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track