ŠAVIJA POŠLA NA SVADBU A ZAVRŠILA U BOLNICI! Starleta ima stravične povrede na licu, a ostala je i BEZ DELA KOSE! (FOTO)
Foto: Kurir/Privatna arhiva

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE

ŠAVIJA POŠLA NA SVADBU A ZAVRŠILA U BOLNICI! Starleta ima stravične povrede na licu, a ostala je i BEZ DELA KOSE! (FOTO)

Stars -

U KC Vojvodina noćas oko 1.40 sat u primljena je starleta Nataša Šavija (35) sa teškim povredama, prelom kostiju i lica.

Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva

Kako Kurir saznaje Nataša je otišla na svadbu svojih prijatelja, ali je zbog nesrećnih okolnici završila u bolnici i to sa jezivim povredama. Nakon brutalnog nasilja doktori su otkrili u kakvom je stanju je primljena u bolnicu.

- U Urgentni centar KCV dana 01. maja 2023. primljena je pacijentkinja N. Š. koja se javlja na pregled zbog povrede lica. Pacijentkinja je primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina. Nakon inicijalnog kompletnog lekarskog pregleda i ukazane pomoći, pacijentkinja je primljena na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju KCV radi nastavka lečenja - rekao je za portparol KCV.

Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva

Nakon stravičnih udaraca koje je primila u glavu i zadobila hematome i modrice, starleta je ostala i bez dela kose.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs

Bonus video:

00:41

Nataša Šavija u halterima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track