OGLASIO SE STEFANOV OTAC OSMAN KARIĆ! Evo šta kaže o stravičnom nasilju i STANJU Nataše Šavije!
Foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

OGLASIO SE STEFANOV OTAC OSMAN KARIĆ! Evo šta kaže o stravičnom nasilju i STANJU Nataše Šavije!

Stars -

U KC Vojvodina noćas oko 1.40 sati primljena je starleta Nataša Šavija (35) sa teškim povredama, prelom kostiju lica, saznaju domaći mediji.

Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva

Kako prenose domaći mediji ona je policiji prijavila da ju je pretukao bivši zadrugar Stefan Karić, koji se ne odaziva na pozive novinara.

Njegov otac Osman Karić kaže da je zatečen i da nema nikakve informacije.

- Verujte mi da sam zatečen celokupnom situacijom što se tiče Stefana i devojke Nataše Savije. Jedino što mogu sada da izjavim da znam da su se Stefan i Nataša povremeno družili i da su bili dobri prijatelji. Šta se desilo, koji je razlog i pod kojim uslovima se desilo i ako se desilo ne mogu davati sud. Stefan se odselio iz porodične kuće po izlasku iz rijalitija tako da sad nemam ni od njega informaciju iz prve ruke - istakao je Karić, te je dodao:

Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva

- Kad ga budem video znaću više o situaciji koja se noćas izdešavala pa samim tim i dati sud o istoj. U svakom slučaju ne opravdavam nikakvo nasilje pa čak kad mi je sin u pitanju taman da mi je iz oka ispao ako ga je on napravio. Kao što sam već rekao u radio Amneziji ,nema zaštićenih. Verujte mi da se osećam kao da sve ovo sanjam i jedva čekam da se probudim iz ružnog sna - rekao je Osman

Osman Karić
foto: Printscreen/Premijera

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:41

Nataša Šavija u halterima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track