"IZGLEDAO JE TAKO PITOMO, U ŠOKU SMO" Natašina majka i dalje van sebe zbog stravičnog nasilja nad ćerkom: Kako je mogao...
Foto: Kurir/Privatna arhiva

"ISPAO JE BEDNIK"

"IZGLEDAO JE TAKO PITOMO, U ŠOKU SMO" Natašina majka i dalje van sebe zbog stravičnog nasilja nad ćerkom: Kako je mogao...

Stars -

Nataša Šavija (35), bivša manekenka i starleta, primljena je jutros rano u Klinički centar Vojvodine sa višestrukim prelomima glave i lica.

Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva

Kurir je prvi stupio u kontakt sa njenom majkom Verom koja je na pomen nasilja nad ćerkom rekla samo:

- Mi smo na odmoru. Na Zlatiboru smo. Ćao, ćao!

Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva

Nešto kasnije kada se uverila u istinitost informacije, ponovo se oglasila za medije.

- Ma mi smo u šoku, kad smo čuli ,trenutno smo muž i ja na Zlatiboru, prekidamo odmor i vraćamo se kući. Čula sam se sa Natašom, u bolnici je, a čuli smo se i sa doktorom. Jagodična kost joj je polomljena i oko povređeno. Moraće na operaciju. Mi ne možemo da verujemo kako je taj mladić mogao tako nešto da uradi Nataši. A izgledao je tako pitom, dok smo ga gledali u Zadruzi. Stefan je ispao bednik - izjavila je Vera za Blic.

Podsećanja radi, Nataša je otišla na svadbu svojih prijatelja, ali je zbog nesrećnih okolnici završila u bolnici i to sa jezivim povredama. Nakon brutalnog nasilja doktori su otkrili u kakvom je stanju je primljena u bolnicu.

Nataša Šavija, Stefan Karić
foto: Kurir/Privatna arhiva, ATAImages

Izvor blizak istrazi pokrenutoj zbog sinoćnjeg brutalnog prebijanja Nataše Šavije potvrdio je da je za to krivično delo osumnjičen Stefan Karić.

- Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je sinoć u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede a zatim pobegao sa mesta gde se dogodio incident - kratko je rekao sagovornik blizak istrazi.

On napominje da bi operativnim radom trebalo brzo da bude lociran i priveden, a o čitavom slučaju obavešteno je i nadležno javno tužilaštvo.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:13

Nataša Šavija izjava iz bolnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track