MILJANA KULIĆ U PETOJ BRZINI! U razgovoru sa Mensurom uputila niz SUROVIH provokacija Dalili, pa progovorila o Kariću i Šaviji!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Pauković, Nenad Kostić, Antonio Ahel/ATAImages

prekinuli ćutnju o slučaju Šavija - karić

MILJANA KULIĆ U PETOJ BRZINI! U razgovoru sa Mensurom uputila niz SUROVIH provokacija Dalili, pa progovorila o Kariću i Šaviji!

Stars -

Diskvalifikovana zadrugarka Miljana Kulić pre tri dana je otvorila profil na TikTok-u i redovno drži lajvove, gde zarađuje novac tokom mečeva sa poznatim influenserima.

Dalila Dragojević, Miljana Kulić
foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

Sinoć je imala meč sa bivšim cimerom Mensurom Ajdarpašićem, a cilj joj je bio da prestigne Dalilu Dragojević.

Dalila je inače vladala listom i bila prva na top listi na Balkanu, a kako su Kulićeva i ona u ratu, Miljana se nameračila da je skine sa trona. Dok su igrali meč, Mensur se našao u ulozi novinara, pa tako postavljao Miljani razna pitanja, između ostalog i ono o incidentu o kojem bruji Balkan.

- Treće mesto na Balkanu, Dalila na aparatima, snimaćemo celu noć, mi smo najjača ekipa, vi to želite i zaslužujete. Pozdrav za Kosovo i Metohiju - poručila je diskvalifikovana takmičarka.

- Treća na Balkanu, svaka ti čast, ja 35. na Balkanu - odgovorio je Ajdarpašić.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

U ovom trenutku je Mensur postavio Miljani pitanje o Stefanu Kariću i Nataši Šaviji. Podsećamo, Šavija je završila u bolnici nakon zverskog prebijanja, a kako mediji prenose, glavni osumnjičeni je upravo Stefan.

Nataša Šavija
foto: Printscreen

- Jesi čula šta se piše po novinama? - pitao je Ajdarpašić.

- Za S.K? Da, ali ne liči mi na takvog, mada svakog alkohol radi drugačije - poručila je Kulićeva.

Stefan Karić, Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva, Printscreen/Instagram

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:13

Nataša Šavija izjava iz bolnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track