STEFAN KARIĆ OSUMNJIČEN ZA ZVERSKO PREBIJANJE NATAŠE ŠAVIJE! Od njega ni traga ni glasa, evo kada je poslednji put bio ONLAJN!
Foto: Nemanja Nikolić, screenshot

ODAO GA VOCAP

STEFAN KARIĆ OSUMNJIČEN ZA ZVERSKO PREBIJANJE NATAŠE ŠAVIJE! Od njega ni traga ni glasa, evo kada je poslednji put bio ONLAJN!

Stars -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i dalje tragaju za Stefanom Karićem, osumnjičenim za prebijanje starlete Nataše Šavije, kojem se od incidenta gubi svaki trag.

Stefan Karić, Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva, Printscreen/Instagram

Nataša je, naime, pretučena u etno-selu Vrdnička kula, gde su joj nanete teške telesne povrede zbog kojih je završila u KC Vojvodina. Starleta se oglasila iz bolničke postelje, odakle je podelila uznemirujuće fotografije.

Kurir je nakon 24 sata ponovo stupio u kontakt sa Šavijom, a ona je otkrila kako se danas oseća, a potom iz bolnice poslala i jaku poruku svim ženama.

- Nova operacija zakazana je za sutra. Primam lekove za bolove, infuziju, antibiotike, tako da mogu da kažem da sada nemam bolova. U pitanju je operacija jagodične kosti koja je polomljena - izjavila je Nataša.

Nataša Šavija, Stefan Karić
foto: Kurir/Privatna arhiva, Nemanja Nikolić

Mnogima je, takođe, čudno to što se već nije oglasio povodom optužbi koje mu se na teret stavljaju. Profil na Instagramu je izbrisao, još uvek se nije sam javio policiji, a mi smo proverili kada je poslednji put bio na mreži na Vocapu - juče, nešto malo posle podneva.

Stefan Karić
foto: Printscreen

Danas se za Kurir oglasio njegov otac i otkrio nove detalje:

- Sa Stefanom sam u bio kontaktu preko advokata samo. Zbog praznika njegov advokat nije bio tu, sada je došao i rekao mi je da će se sutra Stefan uredno javiti policiji i sudu. Ne znam šta bih vam rekao u neobranom grožđu sam, stalno mi zvone telefoni a ja ne znam detalje - rekao je Osman za Kurir.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:13

Nataša Šavija izjava iz bolnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track