MUK NA ZVEZDARI! Komšije ŠOKIRANE zbog osumnjičenog Stefana, a evo šta kaže gospođa koja radi kod Karića!
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

KURIR OTKRIVA

MUK NA ZVEZDARI! Komšije ŠOKIRANE zbog osumnjičenog Stefana, a evo šta kaže gospođa koja radi kod Karića!

Stars -

Kao bomba odjeknula je vest da je Nataša Šavija nakon svadbe na kojoj je bila završila u bolnici pretučena i sa teškim telesnim povredama, masnicama i lomovima.

Stefan Karić, Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva, Printscreen/Instagram

Zvanično osumnjičeni za brutalno nasilje je Stefan Karić, a policija intenzivno traga za njim.

Za Kurir se oglasio njegov otac Osman Karić koji je otkrio da će se Stefan javiti sutra nadležnim organima i da je bio sprečen jer njegov advokat nije bio tu zbog praznika.

Osman Karić
foto: Printscreen/Premijera

- Sa Stefanom sam u bio kontaktu preko advokata samo. Zbog praznika njegov advokat nije bio tu, sada je došao i rekao mi je da će se sutra Stefan uredno javiti policiji i sudu. Ne znam šta bih vam rekao u neobranom grožđu sam, stalno mi zvone telefoni a ja ne znam detalje.

Osman Karić
foto: Kurir

Ekipa Kurira se našla kod porodične kuće Karića na Zvezdari i porazgovarala sa komšijama koji su još od juče u šoku zbog pomenutih vesti u medijima. Niko od njih nije mogao da pretpostvai da je nešto tako moguće.

Komšije preko puta njihove porodične kuće kažu da ukoliko je napravio takvo nedelo treba da bude najstrožije kažnjen i da kada bi ga videli da dolazi kod oca, momentalno bi ga prijavili policiji.

Osman Karić
foto: Kurir

Gospođa koja, pretpostavlja se, radi u kući Osmana Karića nije želela da govori za medije, te je samo izustila da ne zna ništa pa čak ni da li je Osman tu kao i da se u porodične probleme ne meša.

Osman Karić
foto: Kurir

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/J.M.Đ./A.P.

Bonus video:

00:13

Nataša Šavija izjava iz bolnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track