KURIR U DOMU KARIĆA! Osman progovorio o AGONIJI koja ih je zadesila, priznao da poseduje broj od Šavije, evo DA LI ĆE JE ZVATI!
Foto: Kurir

EKSKLUZIVNO

KURIR U DOMU KARIĆA! Osman progovorio o AGONIJI koja ih je zadesila, priznao da poseduje broj od Šavije, evo DA LI ĆE JE ZVATI!

Stars -

Stefan Karić zvanično je osumnjičen za brutalno nasilje nad Natašom Šavijom, koja je nakon batina završila u bolnici. Policija intenzivno traga za njim, a starleta čeka još jednu u nizu operacija.

Kako je njegov otac Osman Karić već otkrio za Kurir, Stefan će se sutra javiti policiji.

Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva

Ekipa Kurira posetila je Zvezdaru i porodičnu kuću Karića gde vlada muk. Komšije su šokirane novonastalom situacijom i navode da bi ga momentalno prijavili policiji kada bi došao kod svog oca.

Osman Karić
foto: Kurir

Osman je iz za Kurir otkrio još detalja agonije koja ih je zadesila.

- Koliko ja znam Stefan i Šavija nisu bili u vezi kako se nagađalo već su samo dobri prijatelji. Nisam se čuo sa sinom, samo posredno preko advokata. Dobio sam broj od Šavije, ali neću zvati da se to ne zloupotrebi. Kao što sam već rekao, sve što znam je da će se Stefan sutra u prisustvu advokata pojaviti u policiji - rekao je Osman za Kurir.

04:32

Osman Karić za Kurir

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/J.M.Đ./A.P.

Bonus video:

00:13

Nataša Šavija izjava iz bolnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track