DOK JE KARIĆ U JEKU SKANDALA, ONA BEZ ZADRŠKE UŽIVA SA BOGDANOM! Jovana objavila provokativnu fotografiju sa Srejovićem!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Nemanja Nikolić

živi svoj život

DOK JE KARIĆ U JEKU SKANDALA, ONA BEZ ZADRŠKE UŽIVA SA BOGDANOM! Jovana objavila provokativnu fotografiju sa Srejovićem!

Stars -

Bivša devojka Stefana Karića koji je zvanično osumnjičen za brutalno prebijanje Nataše Šavije, Jovana Ljubisavljević, od nedavno uživa u ljubavi aa novim partnerom Bogdanom Srejovićem.

Bogdan Srejović, Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen Instagram, Ana Paunković, Nenad Kostić

Neko vreme su krili vezu, iako su više puta u javnosti uhvaćeni zajedno, sve do pre nekog vremena kada je bivša misica javno progovorila o tome.

- Da, tačno je. Zajedno smo i lepo nam je. Ali smo se mi dogovorili da tu našu privatnost ostavimo za naša četiri zida. Istina je, ali sve ostalo ostaje samo za nas - rekla je bivša zadrugarka kroz osmeh.

Bogdan Srejović, Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

Jovana na pozive medija povodom pretučene Nataše Šavije i njenog bivšeg momka nije odgovarala, ali sve češće objavljuje fotografije sa Bogdanom što do sada nije bio slučaj.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printskrin/Instagram

Poznato je da za praznike otišla da uživa sa Srejovićem, a ovoga puta je na Instagramu podelila sliku sa njim i to provokativnu.

Naime, njih dvoje su se slikali u luksuznom kupatilu nekog hotela i to u bademantilima gde je jasno vidi da su tek izašli iz tuš kabine.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printskrin/Instagram

Nesumnjivo je da Ljubisavljevićeva uživa sa novim partnerom dok joj je bivši u jeku skandala.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs

Bonus video:

00:59

Jovana Ljubisavljević posle raskida sa Karićem u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja