FILIP ŽIVOJINOVIĆ OTKRIO SVE DETALJE KUMSTVA SA ACOM PEJOVIĆEM: Nije mi svadba padala na pamet, a on je samo rekao "Ti si GOTOV"!
Foto: Nenad Kostić, Ana Paunković, Damir Dervišagić

bog je na nebu na zemlji kum

FILIP ŽIVOJINOVIĆ OTKRIO SVE DETALJE KUMSTVA SA ACOM PEJOVIĆEM: Nije mi svadba padala na pamet, a on je samo rekao "Ti si GOTOV"!

Stars -

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u skladnom su braku i imaju sina Aleksandra. Njihov kum je pevač Aco Pejović a malo ko zna kako je došlo do kumstva. Filip je sada otkrio sve detalje kako je došlo do toga da baš Aca bude njihov kum.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović
foto: Nemanja Nikolić

- Kada smo Aleksandra i ja počeli da se zabavljamo, izašli smo na jedan rođendan na kome je bilo puno prijatelja iz muzičkog sveta. Aco je sedeo preko puta nas i gledao nas sve vreme. U jednom trenutku je rekao: "Svadba, ti si gotov" - započeo je Filip, prenosi "24sedam", pa dodao:

Aco Pejović
foto: Kurir televizija

- I ponavljao je to sve vreme. Nisam znao šta da mu kažem, mislio sam u sebi kako se zabavljamo tek deset dana i ni meni, ni njoj svadba tad nije padala na pamet. Kad smo krenuli, Aleksandra i ja smo mu rekli: "Ako stvarno bude svadba, ti ćeš biti kum".

Aleksandra ne krije koliko je bliska sa Pejovićem, te se i našalila na njegov račun:

- Kuma volim najviše na svetu. Desi se možda da se ne čujemo dan-dva, ali se onda on naljuti na mene (smeh). Šalu na stranu, najbolji smo prijatelji i volimo se više nego što možete da zamislite - izjavila je svojevremeno Aleksandra.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

02:09

KO BI REKAO DA JE TO ONA?! Poznata pevačica se pojavila bez šminke i SASVIM je neprepoznatljiva: RETKO KOJA bi na ovo pristala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track