MIMI ORO O NAPADU NA ŠAVIJU: Nasilnika treba najstrašnije OSUDITI! Otkrila i detalje razgovora sa žrtvom nasilja! Strašno je
Foto: KURIR/Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram

prijateljice

MIMI ORO O NAPADU NA ŠAVIJU: Nasilnika treba najstrašnije OSUDITI! Otkrila i detalje razgovora sa žrtvom nasilja! Strašno je

Stars -

Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro oglasila se i otkrila da se čula sa pretučenom koleginicom Natašom Šavijom. Poznato je da su njih dve svojevremeno bile u dobrim odnosima, ali da je dosta odnos varirao.

Milica Živanović, Mimi Oro
foto: Printscreen/Instagram

Međutim, njih dve su se srele na rođendanu Takija Marinkovića i Mimi ne krije da su se te večeri lepo ispričale.

Nataša Šavija
foto: Printscreen/Instagram

- Videle smo se kod Takija, dugo se nismo videle, mi smo u normalnim odnosima, kad god se vidimo ispričamo se lepo... Čula sam šta se desilo, videla sam i na portalima, meni je to strašno, svakog nasilnika treba kazniti i optužiti, strašno je šta se dozvoljava kada je nasilje nad ženama u pitanju - rekla je Mimi za Republiku i dodaje da se čula sa Šavijom, nakon što je dobila batine i da li joj se na nešto požalila:

- Čule smo se, pustila sam joj poruku naravno, da proverim kako se oseća. Nije joj svejedno, kome bi bilo posle svega šta joj se desilo. Ne bih da iznosim detalje našeg razgovora, jer to je stvarno između nas, ja je poštujem i neću iznositi ništa javno. Samo ću reći da je ona jaka i da će biti dobro, samo je potrebno vreme. Niko ne treba da trpi nasilje i nasilnike, opet ponavljam treba najoštrije osuditi! - završava Mimi za Republiku.

Kurir.rs/ Republika

Bonus video:

02:33

ŠAVIJA VEROVATNO NE ZNA ŠTA JOJ JE SVE POLOMLJENO! Nedić: Neverovatno je da KARIĆ SAM BIRA kad će se pojaviti na suđenju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track