OGLASIO SE ADVOKAT STEFANA KARIĆA: "Biće zadržan u policiji" Ovo su njegova očekivanja
Foto: Privatna Arhiva/Kurir, ATAImages

progovorio o slučaju

OGLASIO SE ADVOKAT STEFANA KARIĆA: "Biće zadržan u policiji" Ovo su njegova očekivanja

Stars -

Stefan Karić pre tri dana optužen je od strane starlete Nataše Šavije da ju je krvnički pretukao na jednoj svadbi, i od tada mu se gubi svaki trag.

On je tri dana u bekstvu i još uvek se nije predao policiji, a njegov advokat Goran Karadarević se sada oglasio i progovorio o ovom slučaju.

- Stefan će se posle podne danas javiti u policiju, gde će biti zadržan, ali verovatno neće davati nikakvu izjavu. To su očekivanja, ali sad dok ne dođem tamo, ne bih da iznosim ništa. Tek će posle ići kod tužioca - rekao je Karadarević.

Nataša Šavija
foto: Privatna arhiva

Inače, Nataša Šavija sa teškim telesnim povredama primljena je u KC Vojvodina gde trenutno čeka da bude operisana. Ona je u izjavi za Kurir otkrila da se oseća sve gore.

- Iskreno, osećam se sve gore, i fizički i psihički kako vreme prolazi, osećam sve jače bolove, leva strana vilice se sve vise koči, jedva pričam i jedem, krvarim iz nosa.. Prvo me je držao bes, a sad kako shvatam ozbiljnost situacije, hvata me panika i strah, jer je on još na slobodi, kao i ishod operacije, da li će se lice vratiti na staro, kako će i koliko trajati postoperativni tok, da li će trebati još neka operacija i kako će se to završiti. - rekao je ona i dodala:

Stefan Karić, Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva, ATAImages

- Kako se slegla situacija, meni je psihički sve gore, prolazi mi taj osećaj prebijanja kroz glavu stalno i mislim da i kad se ovo završi, da ću tek onda imati veći strah i paranoju. Potrazila sam i pomoć psihijatra ovde u bolnici, zapravo, tek sad razumem te zene, žrtve nasilja i koliko ovo utera strah u kosti. Sigurno ću čim izađem potražiti stručnu psihijatrijsku pomoć i ne verujem da ću neko vreme uopšte izlaziti iz kuće, pogotovo dok se zločinac ne privede pravdi - ispričala je Šavija za "Kurir".

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:23

Da li se Stefan Karić obraća misici?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track