02:01

Advokat Stefana Karića progovoiro za Kurir

Progovorio i o BEKSTVU

STEFANU KARIĆU ODREĐENO ZATVORSKO ZADRŽAVANJE OD 48 SATI! Advokat otkrio kolika ga kazna čeka ako se dokaže da je KRIV

Stars -

Stefan Karić, koji je pre tri dana optužen od strane starlete Nataše Šavije da ju je krvnički pretukao na jednoj svadbi, u pratnji advokata se pojavio pred PU Sremska Mitrovica.

Karićev advokat, Goran Karadarević se se sada oglasio za "Kurir " i progovorio o ovom slučaju. Najpre je otkrio zbog čega je Stefan čekao tri dana kako bi se prijavio u policiji.

Stefan Karić, advokat
foto: Nenad Kostić

- Stefan je zadržan 48 sati, nije bežao jer on nije ni dobio poziv. Posle 48 sati dolazi pred tužioca. Sutra ili prekosutra biće izveden pred tužioca gde će dati izjavi. Videćemo ishod. Teške telesne povrede su, a ako se dokaže da je kriv, kazna zatvora je od šest meseci do pet godina. On se oseća dobro. Dpreman je na proces - rekao je advokat u izjavi za Kurir.

Stefan Karić
foto: Nenad Kostić

Inače, Nataša Šavija sa teškim telesnim povredama primljena je u KC Vojvodina gde trenutno čeka da bude operisana. Ona je u izjavi za Kurir otkrila da se oseća sve gore.

- Iskreno osećam se sve gore, i fizički i psihički kako vreme prolazi, osećam sve jače bolove, leva strana vilice se sve vise koči, jedva pričam i jedem, krvarim iz nosa.. Prvo me je držao bes, a sad kako shvatam ozbiljnost situacije, hvata me panika i strah, jer je on još na slobodi, kao i ishod operacije, da li će se lice vratiti na staro, kako će i koliko trajati postoperativni tok, da li će trebati još neka operacija i kako će se to završiti. - rekao je ona i dodala:

Nataša Šavija, Stefan Karić
foto: Privatna Arhiva/Kurir, ATAImages

- Kako se slegla situacija, meni je psihički sve gore, prolazi mi taj osećaj prebijanja kroz glavu stalno i mislim da i kad se ovo završi, da ću tek onda imati veći strah i paranoju. Potrazila sam i pomoć psihijatra ovde u bolnici, zapravo, tek sad razumem te zene, žrtve nasilja i koliko ovo utera strah u kosti. Sigurno ću čim izađem potražiti stručnu psihijatrijsku pomoć i ne verujem da ću neko vreme uopšte izlaziti iz kuće, pogotovo dok se zločinac ne privede pravdi - ispričala je Šavija za "Kurir".

Kurir.rs

Bonus video:

00:10

Advokat Stefana Karića progovoiro za Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track