PORODILA SE MARIJA MIKIĆ! Pevačica donela na svet drugo dete, a evo kog je pola! VELIKA RADOST U PORODICI
Foto: Instagram

PRELEPE VESTI

PORODILA SE MARIJA MIKIĆ! Pevačica donela na svet drugo dete, a evo kog je pola! VELIKA RADOST U PORODICI

Stars -

Pevačica Marija Mikić porodila se danas i na svet donela dečaka. Porođaj je prošao u najboljem redu, a oboje se osećaju dobro.

Mariju su jutros u porodilište ispratili verenik Jovan Pantić i ćerka Đurđa, koja će u julu proslaviti prvi rođendan. Ponosni tata se odmah oglasio nakonsrećnih vesti i svojoj supruzi posvetio emotivnu poruku.

- Postao sam otac jos jednog dečaka! Hvala ti hrabra moja. Hvala ti nasmejana moja. Hvala ti dobra moja. Hvala ti posebna moja. Hvala ti devojčice moja. Hvala ti ljubavi moja. Hvala ti Marija moja. Hvala ti sto su ti deca i porodica ispred svega. Nemam toliko hvala koliko ti zaslužuješ, i niko nije nečiji koliko si ti moja, a ja tvoj. I dalje sam više tvoj nego svoj! Starimo! Volim te - napisao je on, a onda se obratio prijateljima.

Stefan Mikić
foto: Instagram

- Zbog jučerašnje tragedije koja je zadesila našu Srbiju, i poštovanja prema deci i porodicama koje su doživele sinoćnu tragediju, nemam snage za bilo kakvo slavlje kako je to inače planirano, već cemo obeležiti u krugu najuže porodice. Hvala na razumevanju - dodao je on.

Marija Mikić
foto: Printskrin/Instagram

Pevačica je, podsetimo, mnoge iznenadila kada je otkrila da je ponovo u drugom stanju, te da je ostala trudna samo mesec dana pošto je rodila ćerku.

Nedavno su njen izabranik i ona pazarili nekretninu nedaleko od Bežanijske kose, za koju su iskeširali skoro pola miliona evra.

Oni su odlučili da se presele u kuću, kako bi imali više prostora, ali i dvorište za decu. Presudno im je bilo baš to, s obzirom na to da se porodica širi.

Kurir.rs/24sedam

Bonus video:

00:48

Marija Mikić sa stomakom do zuba farba jaja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track