ESTRADA SVE GLASNIJA! Nakon stravičnih zločina u Srbiji, JK i Ana Nikolić složne da je pravo vreme da se uvede SMRTNA KAZNA!
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

ESTRADA SVE GLASNIJA! Nakon stravičnih zločina u Srbiji, JK i Ana Nikolić složne da je pravo vreme da se uvede SMRTNA KAZNA!

Stars -

Pitanje o kojem se nakon stravičnih zločina u Srbiji neprestano na mrežama polemiše jeste da li treba vratiti smrtnu kaznu za najteža dela, a svoj sud dala je i pevačica Ana Nikolić.

Ana Nikolić
foto: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

Ona je na mrežama komentarisala masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a potom i noćašnji u Mladenovcu, te zaključila:

- Ja sam predlagala vraćanje smrtne kazne još 2017. godine kada je jedan otac monstrum ubio svoju bivšu suprugu i bacio dete o beton... A sve se to desilo ispred centra za socijalni rad. Žena je bila medicinska sestra u "Narodnom frontu", gde sam ja ležala tog leta - napisala je pevačica i dodala:

Ana Nikolić
foto: PRINTSCREEN MAGAZIN IN

- Osudite me, ali ovo više nije normalno. I dok se nešto radikalno ne primeni u praksi, a po meni to je smrtna kazna... Posle toga svako će prvo da razmisli pa puca... Trenutno je obrnuto, prvo pucaju. A da li uopšte razmišljaju o tome kasnije? Jedna zabrinuta majka pre svega, Ana Nikolić.

Jelena Karleuša
foto: Kurir Televizija

Jelena Karleuša takođe je podigla glas i kao i uvek što radi javno otkrila svoje mišljenje o pomenutom:

- Mislila sam da ovo nikada neću napisati, ali ovo stvorenje ne zaslužuje da živi i da se jednog dana vrati u zajednicu. Ovo stvorenje i monstrum ne može biti rehabilitovan i zato zaslužuje smrtnu kaznu. Neko ko oduzme tolilke živote iz obesti i ludila, ne zaslužuje život, i njegovo postojanje na ovoj planetu nema više svrhu.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

01:28:36

SCENIRANJE 23.04.2023. MIRKA VASILJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja