"NEMAM SNAGE..." Naš pevač TEŠKO bolestan, smršao 64 KILOGRAMA! Suočava se sa OZBILJNIM zdravstvenim problemom: "Umoran sam"
Foto: Printskrin / You Tube/ Nikad nije kasno

izneo detalje teške životne situacije

"NEMAM SNAGE..." Naš pevač TEŠKO bolestan, smršao 64 KILOGRAMA! Suočava se sa OZBILJNIM zdravstvenim problemom: "Umoran sam"

Stars -

Nekadašnji učesnik muzičkog šou programa "Nikad nije kasno", Đura Đalinac iz Sremske Mitovice, izneo je detalje svoje teške, životne situacije.

Đura je otvorio dušu i otkrio da se trenutno suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemom zbog kog je drastično smršao 64 kilograma.

Đura Đalinac
foto: Printskrin / You Tube/ Nikad nije kasno

On se oglasio na svom Fejsbuk profilu gde je otkrio da je u u težem zdravstvenom stanju.

- Komuniciram samo sa četvoro ljudi, a vas molim sve što vas interesuje da pitate moju ženu. Ja stvarno nemam snage, non stop sam pod terapijama i narkoticima i nadam se da će biti bolje za sedam do deset dana. Samo vas molim zbog mog umora i nemoći sve pitate Biljanu. Čim dođem sebi i budem malo bolje, svima ću se javiti. Puno vas sve volim i hvala na ovoj velikoj podršci koju mi pružate - istakao je Đalinac danas u svojoj objavi na Fejsbuku.

Podsetimo, Đura je nedavno govorio o bolesti i priznao da mu stanje ide na bolje.

Đura Đalinac
foto: Printscreen/Nikad nije kasno

- Lekari kažu da se rak trbušne maramice teško dijagnostifikuje, da je to još uvek neistraženo do kraja, ali uz pomoć terapije ide na bolje. Uporan sam, slušam lekare i za sad sve dobro podnosim, ranije nisam mogao da se pomerim, niti da spavam od bolova, sad već toga nema, hvala bogu. Borim se i boriću se dokle god budem mogao, imam zbog koga i zbog čega da istrajem u toj borbi - rekao je Đuro nedavno.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:52

Ne propustite najzabavniji kulinarski šou Majke i snajke na Kurir televiziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track