ALEKSANDRA BURSAĆ NAKON MASAKRA NA VRAČARU DONELA ODLUKU! Pevačica se posle Slavice Ćukteraš odlučila za isti potez: GOTOVO!
Foto: Printscreen/Youtube/Grand

društvene mreže

ALEKSANDRA BURSAĆ NAKON MASAKRA NA VRAČARU DONELA ODLUKU! Pevačica se posle Slavice Ćukteraš odlučila za isti potez: GOTOVO!

Stars -

Aleksandra Bursać nakon nemilih događaja koji su zavili Srbiju u crno, odlučila je da ugasi profil na jednoj od društvenih mreža "Tiktok".

Aleksandra Bursać
foto: Kurir Televizija

Nakon stravičnih događaja u OS „Vladislav Ribnikar“ i u Mladenovcu u kojima je stradalo šesnaestoro ljudi, Srbija je zavijena u crno, a javnost i dalje nema zbog prerano ugašenih života u masakru.

Mnoge javne ličnosti potresene su tragičnim dešavanjima u našoj zemlji, a većina njih putem društvenih mreža pokušava da apeluje na omladinu i ukaže im na uznemirujuć sadržaj koji se sve više širi od strane dece, i ukaže roditeljima i deci na ogroman uticaj popularnih platforma.

Aleksandra Bursać
foto: Printscreen

Nedavno je pokrenuta peticija da se u Srbiji zabrani korišćenje društvene mreže TikTok, a brojni pevači, glumci, sportisti i druge javne ličnosti apelovale su na potpisivanje iste. Među prvima svoj nalog na popularnoj platformi ugasila je Slavica Ćukteraš, a sad se na ovaj korak odlučila i Aleksandra Bursać.

Kurir.rs/ Grand

Bonus video:

04:00

POVREDILA ME JE, A ZNA ŠTA SAM SVE URADILA ZA NJU! Aleksandra Bursać ponovo udarila na Mladenovićku zbog AFERE CIPELE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track