"NOVAKA SU BOSANSKE PIRAMIDE LEČILE OD PORAZA" Dr Osmanagić otkrio NA KOJI NAČIN su drevna zdanja pomogla najboljem teniseru sveta
Foto: AP Kamran Jebreili, Kurir

energetko dejstvo bosanskih piramida

"NOVAKA SU BOSANSKE PIRAMIDE LEČILE OD PORAZA" Dr Osmanagić otkrio NA KOJI NAČIN su drevna zdanja pomogla najboljem teniseru sveta

Stars -

Gostujući u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića dr Semir Osmanagić, najbolji poznavalac bosanskih piramida i njihovog isceljujućeg dejstva govorio je o tome zbog čega je najbolji teniser sveta Novak Đoković fasciniran bosanskim piramidama.

puls
foto: Kurir Televizija

- Prvo, Novaka interesuje istorija Blakana, istorija Srbije, istorija Bosne i to prava istinska istorija, a ne ona koju su nam nekada nametnuli antička Grčka i Rim, a danas London, Beč, Berlin i Vatikan. Drugo, njega interesuje priča o energiji. Piramide su energetski pojačivači i on je toga svestan.Treće interesuje ga priča o Telsi. Tesla je istraživao suptilne energije, takozvane skalarne talase koje mi merimo na vrhu piramide sunca - rekao je Osmanagić i dodao:

Treba pomenuti i nutricionizam, posebno netretiranu vodu. Sve te priče, fizički, duhovni i lekoviti aspekt su važne, a sada kada je napravio i teniski kompleks sve se nekako uklopilo u njegov život kao i u život njegovih članova porodice.

00:57

NOVAKA SU BOSANSKE PIRAMIDE LEČILE OD PORAZA Dr Osmanagić otkrio NA KOJI NAČIN su drevna zdanja pomogla najboljem teniseru sveta

Osmanagić je ispričao kakav je bio utisak Novaka kada je jednom izašao iz piramide nakon što je izgubio meč na Rolan Garosu kada je izgubio od Nadaka:

- Nakon što je izašao iz piramide potpuno je zaboravio na poraz. Bio je nasmejan, vedar, ponovo je osvojio visoku vibraciju. Prema tome to mesto jeste čarobno.

kurir
foto: Kurir Televizija

Tvrdnje Dr Osmanagića o terapeutskom dejstvu bosanskih piramida nisu potvrđene od strane kredibilnih naučnih institucija.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track