U STANU SAŠE VIDIĆA PRONAĐENA KNJIGA! Pokojni kreator raskrinkao sve SKANDALOZNE tajne poznatih, a evo kada će biti obelodanjeno!
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock, ilustracija

otkriveno

U STANU SAŠE VIDIĆA PRONAĐENA KNJIGA! Pokojni kreator raskrinkao sve SKANDALOZNE tajne poznatih, a evo kada će biti obelodanjeno!

Stars -

Nedavno preminuli poznati kreator Saša Vidić među zaostavštinom ostavio je i rukopis u kojem je otkrio detalje iz života poznatih ličnosti s kojima je bio blizak, prenose domaći mediji.

Vidić je iznenada preminuo 24. aprila, a odmah posle sahrane u njegovom stanu pronađena je knjiga koju je modni kreator počeo da piše pre dve godine. Kako je sam ispričao pre nekoliko meseci, u toj knjizi je pisao o poznatim pevačima sa kojima se družio i sarađivao, kao i onima sa kojima se posvađao na krv i nož.

Saša Vidić
foto: Dragana Udovičić

- Sašini bliski prijatelji su nakon sahrane otišli u njegov stan i tamo su našli laptop sa njegovim memoarima i nedovršenom knjigom. U fioci je pronađen i dnevnik, ne znam od kada ga je pisao, ali ono što su prelistali na brzinu, kažu da je beležio svoje misli i sve što mu se dešavalo. Saši je bila velika želja da objavi knjigu, ali je po tom pitanju bio lenj i nije žurio da je završi. Pisao je polako i detaljno. Svačega tu ima, on je svoje drugarice i saradnike sa estrade u toj knjizi nazvao drugim imenima, ali toliko ih je detaljno opisao da jasno može da se zaključi o kome je reč. Pisao je čak i o tome koja pevačica je otela ljubavnika jednoj svojoj koleginici i to će izazvati haos ako izađe u javnost - otkriva prijatelj Saše Vidića.

- Još uvek ne znam šta će biti sa tim memoarima, dnevnik je zaključan u jednoj fioci i on se nikada javno neće obelodaniti, ali njegovi najbliži sada razmišljaju šta da rade sa knjigom koja nije završena. Postoji mogućnost da nakon 40 dana objave to što je pisao kao kolumnu u nastavcima, jer ipak je to bila njegova želja - završava dobro upućeni izvor u celu priču.

Saša Vidić
foto: Damir Dervišagić

Vidić je, podsećanja radi, nekoliko meseci pred smrt potvrdio da piše knjigu, ali kako je tada otkrio, ne planira da žuri sa izdavanjem iste.

- Knjigu pišem, ali sam baš lenj, počnem, pa stanem. Ima vremena, hoću da to napišem kako treba. Sada mi je cilj da putujem u Italiju i da uživam, a ovi drugi da se ne brinu, knjige će biti - rekao je tom prilikom modni kreator.

Kurir.rs/Stars

Bonus video:

00:07

Ovde je Saša Vidić proveo poslednje dane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track