POKAJAO SE I JAVNO IZVINIO BIVŠOJ LJUBAVNICI! Halid Muslimović: Preneo sam da je ona narko diler ŠTO NIJE TAČNO (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

STARS

POKAJAO SE I JAVNO IZVINIO BIVŠOJ LJUBAVNICI! Halid Muslimović: Preneo sam da je ona narko diler ŠTO NIJE TAČNO (VIDEO)

Stars -

Halid Muslimović uputio je javno izvinjenje bivšoj ljubavnici Sonji Bašić - zbog toga što je pre nekoliko godina u Kuriru izjavio da je ona narko diler, da živi od socijale u Australiji. Okružni sud iz Prijedora obavezao je pevača da preko našeg portala uputi izvinjenje Bašicevoj, koje prenosimo u celosti:

Presuda

- Po presudi Okružnog suda u Prijedoru od dana 02.04.2023. godine i ako sam oslobođen novčane naknade od 5.000 konvertibilnih maraka, kazne za klevetu za koju je tužiteljica tražila po osnovu satisfakcije za nanesenu duševnu bol, te kako nije dokazala da sam je oklevetao u tom delu je tužiteljica odbijena.

puls
foto: Kurir Televizija

Kako sam ja putem postupka naveo, a što sam čuo, od saslušanog svedoka i drugih osoba iz Australije koji poznaju tužiteljicu, da je osuđivana kao narko diler, da je u Australiji na socijali i da je tri puta krivotvorila dokumente da bi uzela kredit na tuđa imena, te po pravosnažnoj presudi Sonji Bašić upućujem javno izvinjenje, radi sa moje strane prenošenja nečeg što nije tačno - izjavio je Muslimović.

01:24

POKAJAO SE I JAVNO SE IZVINIO BIVŠOJ LJUBAVNICI! Halid Muslimović: Preneo sam da je ona narko diler ŠTO NIJE TAČNO

Podsećamo da je osnovni sud u Banjaluci osudio Halida Muslimovića 2021. u krivičnom postupku na novčanu kaznu od 1.200 konvertibilnih maraka odnosno 600 evra zbog nanošenja telesnih povreda i ugrožavanja bezbednost bivšoj ljubavnici Sonji Bašić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track