RADA MANOJLOVIĆ ZRELA ZA EVROVIZIJU! Fanovi je uporedili sa ovom PREDSTAVNICOM, pevačica oduševljena!
Foto: Kurir TV

RADA MANOJLOVIĆ ZRELA ZA EVROVIZIJU! Fanovi je uporedili sa ovom PREDSTAVNICOM, pevačica oduševljena!

Stars -

Rada Manojlović oduvek je privlačila pažnju, kako svojim glasom tako i stasom, a brojni komplimetni malo-malo pa se nižu, hvaleći njen sjajan izgled.

Rada Manojlović, Radmila Manojlović
foto: Zorana Jevtić

Iščekujući pravi trenutak da i zvanično objavi novu pesmu „Maloletna“ folkerka prati dešavanja u svetu, a tako je pomno pratila Evroviziju, i njeno drugo polufinale, uputivši emotivne reči predstavnicima Slovenije koji su se plasirali u završnicu takmičenja.

Evrovizija 2023
foto: Printscreen YT

Energičan nastup poljske pevačice Blanke i njene pesme „Solo“ izazvao je veliku pažnju gledalaca širom starog kontinenta, ali su mnogi osudili njenu koreografiju tokom koje je neprimetno bacila deo odeće.

Evrovizija 2023
foto: Printscreen YT

Radi se po svemu sudeći dopao nastup Poljske u drugom polufinalu Evrovizije, a dopalo joj se i poređenje sa zgodnom koleginicom. Prethodnu su je istina upoređivali i sa daleko poznatijom Šakirom, ali ne zbog pesme već zbog gesta kojim je najavila novu pesmu.

„Preplakaću, nego šta ću i litar krvi daću. Ne zavoliš baš svakog kao Boga. Otela ga, baš je spretna. Možda je i maloletna“, otkrila je pevačica nedavno deo stihovanove pesme, a mnogi su povezali da je pesma autobiografska, i da sadrži elemente navodno neverstva njenog bivšeg emotivnog partnera Harisa Berkovića.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

06:16

RADA MANOJLOVIĆ ZNA HOĆE LI SE MILAN STANKOVIĆ ZAMONAŠITI! Ne mogu da ga prepoznam, pitam se je l to osoba koju znam 16 godina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track