OVAKO IZGLEDA ROĐENA SESTRA DIVNE DNK! Milica je rođena sa istim zdravstvenim problemom, samo jednom se pojavila u Zadruzi (FOTO)
Foto: Printscreen

OVAKO IZGLEDA ROĐENA SESTRA DIVNE DNK! Milica je rođena sa istim zdravstvenim problemom, samo jednom se pojavila u Zadruzi (FOTO)

Stars -

Divnu Milanović i Marka Kocića, poznatije kao Divna DNK i Marko DNK, domaća javnost je upoznala upravo kroz emisiju "DNK", a kasnije i kroz njihovo učešće u rijalitiju "Zadruga".

Divna i Marko DNK, Divna DNK, MArko DNK, Divna Milanović, Marko Kocić
foto: Printscreen, DNK

Jedan od glavnih razloga učešća Divne u rijaliti programu je, po njenom priznanju, novac, koji joj je potreban kako bi mogla sebi da priušti operaciju kičme, odnosno uklanjanje grbe koju ima od rođenja.

Njena sestra Milica takođe je rođena sa istim deformitetom, a ni jedna ni druga, još uvek nisu uspele da ga otklone. Milicu je javnost mogla da vidi pre nekoliko godina, kada je tokom novogodišnjih praznika posetila svoju sestru u "Zadruzi".

Njima je nedavno preminuo otac, o čemu je Divna bila svojevremeno obaveštena.

Divna DNK
foto: Printscreen

Divna ima dve sestre i tri polubrata, a jedan od braće je svojevremeno otkrio šta je uzrok toga što njegove obe sestre imaju problema sa kičmom.

- Divna je rođena sa tim, a i sestra. To je nedostatak nekog vitamina. Otac je kriv! Ne može čovek sa 60 i nešto godina da pravi decu - rekao je jednom prilikom polubrat Divne DNK.

Divna DNK
foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:51

Sceniranje 30.04.2023.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track