"BATICE, OBUKLA SAM GAĆE!" Goca Tržan isprozivala kamermana u emisiji, pa mu poslala dvosmislenu poruku: JE LI, HOĆEŠ POSLE DA..."
Foto: Kurir Televizija

stars

"BATICE, OBUKLA SAM GAĆE!" Goca Tržan isprozivala kamermana u emisiji, pa mu poslala dvosmislenu poruku: JE LI, HOĆEŠ POSLE DA..."

Stars -

U zabavnoj emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića, pevačica Goca Tržan pričala je da intenzivno radi na novim pesmama kojih trenutno ima sedam. U sred priče pažnju joj je odvukao monitor ispred nje na koji se i požalila.

- Jao što je ovo grozno kad imaš ispred sebe ovaj monitor pa stalno gledaš sebe kako izgledaš, pa se nešto nameštaš. Hajde molim te, evo sad sam sebi napravila problem. O Bože - rekla je Goca nameštajući frizuru koju je izgleda tim nameštanjem pogoršala.

Divan Šou
foto: Kurir Televizija

Potom se obratila i kamermanu rečima:

- A ovaj što slika tamo batica, znači...Je li hoćeš posle i da...? - rekla je Goca, ali je uskratila gledaoce za informaciju na šta se tačno odnosi ovo pitanje.

- Srećom obukla sam danas gaće, pa nemaš šta da izbaciš. A i šorc sam obukla, trt! - nastavila je pevačica kroz smeh.

Ova njena intertvencija nasmejala je vodtitelja i ostale goste u emisiji: Dejana Milićevića i pevačicu Sandru Rešić koja se valjala od smeha.

Kako je sve to izgledalo pogledajte i videu:

00:36

BATICE, OBUKLA SAM GAĆE! Goca Tržan isprozivala kamermana u emisiji, pa mu poslala dvosmislenu poruku: JE LI, HOĆEŠ POSLE DA...

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track