"ZA 25 GODINA, RAZUMEO SAM NAJBITNIJU STVAR U POSLU!" Miki Damjanović o najtežim trenucima: Moraš biti spreman na mnogo čekanja
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"ZA 25 GODINA, RAZUMEO SAM NAJBITNIJU STVAR U POSLU!" Miki Damjanović o najtežim trenucima: Moraš biti spreman na mnogo čekanja

Stars -

Milorad Miki Damjanović je srpski glumac, TV voditelj, producent i reditelj. Rođen je 1977. godine u Priboju. Nakon završene škole glume u klasi profesora Predraga Ejdusa, Damjanović je stekao veliku popularnost u Srbiji i regionu svojim posvećenim radom.

Karijeru je započeo u pozorištu, a kasnije je nastupao i u brojnim filmovima i televizijskim serijama.

Sa dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem uspešnih projekata, Damjanović je postao jedan od najpoznatijih i najuticajnijih ljudi u srpskoj glumačkoj i medijskoj industriji.

Milorad Miki Damjanović
foto: Aleksandar Kovačević

On je gostovao u emisiji "Pusti brigu" na Kurir televiziji, kada je otrkio šta je najteže u njegovom poslu:

- Iz mog ugla, do sada, za ovih 25 godina, najteže je naučiti da budeš strpljiv. Važno je da dobiješ prvu šansu, a posle dok gradiš svoj rad i ime moraš da budeš spreman na mnogo čekanja i da znaš da će u jednom trenutku doći tvojih pet minuta.

01:01

ZA 25 GODINA, RAZUMEO SAM NAJBITNIJU STVAR U POSLU! Miki Damjanović o najtežim trenucima: Moraš biti spreman na mnogo čekanja

Potom se nadovezala pevačica Vanja Mijatović i potvrdila konstantaciju od Damjanovića:

- To je neki put koji svaki čovek mora da prođe. Ako imaš velike snove, očekivanja i ambicije onda moraš da budeš strpljiv i da veruješ u sebe, da ne posustaneš. Imala sam i dobre i loše trenutke u životu. Hvala i lošim trenucima jer sam i putem njih naučila neke stvari.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track