KREĆE FEŠTA! Đani okupio pola estrade, pevač napravio sinu SVADBU IZ SNOVA , sve odiše LUKSUZOM! Evo ko je sve TU
Foto: Nemanja Nikolić

Danas ženi svog drugog sina

KREĆE FEŠTA! Đani okupio pola estrade, pevač napravio sinu SVADBU IZ SNOVA , sve odiše LUKSUZOM! Evo ko je sve TU

Stars -

Marko Trajković, mlađi sin folkera Radiše Trajkovića Đanija, na večnu ljubav se danas i pred Bogom zakleo svojoj izabranici Minji.

Nakon crkvenog venčanja upriličili su gala svadbena fešta u jednom poznatom beogradskom hotelu, na koji je Đani pozvao brojne prijatelje i kolege sa domaće estradne scene.

Među prvim estradnjacima, stigli su Katarina Grujić i njen suprug fudbaler Marko Gobeljić. Društvo im je pravio pevačicin otac, a ona je zablistala u prekrasnoj haljini, koja jij je stajala kao salivena.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

Fudbaler je izabrao crno odelo koje je razbijeno belom košuljom, te nije zaostajao od supruge kada je elegancija u pitanju.

- Uvek se radujem ovakvim slavljima, jedva čekam da se slavi ljubav. Danas slavimo Markovu ljubav. Njega poznajem od njegove pete godine. Đani i moj tata su pobratimi. Naravno da ću zapevati na slavlju - rekla je pevačica, a potom dodala da im je kao svadbeni poklon donela koverat.

06:15

Intervju Katarine Grujić

Odmah za njima stigla je i Vanesa Šokčić u društvu nepoznatog muškarca, za kojeg tvrdi da je njen novi emotivni partner.

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

Zorica Brunclik došla je u pratnji scog supruga Kemiša, zeta Miloša i ćerke.

- Volim veselja, kad su lepe stvari. Znam kada su se Đanijevi sinovi rodili... Mladence ne interesuje sad da im sad ja pevam, ili bilo ko od nas, oni su u svom filmu ljubavi. Ja sam na veseljima veselija od Kemiša, ne mogu da se zaustavim - rekla je pevačica za Kurir.

Kurir.rs

Bonus video:

01:58

Prvi gost nove sezone emisije Sceniranje je kralj bakšiša Radiša Trajković Đani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track