SLAĐA I ĐANI ŽELE DA PROŠIRE PORODICU, EVO ŠTA SU URADILI KAKO BI TO OSTVARILI! Njihov sin Marko ostao u šoku kada je saznao
Foto: Nemanja Nikolić

kurir tv

SLAĐA I ĐANI ŽELE DA PROŠIRE PORODICU, EVO ŠTA SU URADILI KAKO BI TO OSTVARILI! Njihov sin Marko ostao u šoku kada je saznao

Stars -

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa oženili su mlađeg sina Marka, a kao svadbeni poklon uručili su mu ključeve od stana.

Đani
foto: Kurir tv

Kako kaže majka Slađa Trajković, odluku o kupovini nekretnine doneli su iz nekoliko logičnih i praktičnih razloga. Prvi i najvažniji je da se mladenci ne muče i ne žive kao podstanari, a drugi da mogu da rade na proširenju porodice jer neće imati stambenih problema. Inače, Marko i Minja Trajković već imaju sina Lava kojem su nedavno proslavili rođendan, dok je drugo dete na putu.

Đani
foto: Kurir tv

Ispred Hrama Svetog Save rekli su da će slavlje proći u mirnom tonu, radi prethodnih tragičnih dešavanja.

Nakon crkvenog venčanja upriličili su slavlje u jednom poznatom beogradskom hotelu.

Đani
foto: Kurir tv

Mlada je otkrila kako se slaže sa svekvom i svekrom.

- Odlično se slažemo - kaže mlada, a suprug potvrđuje.

Među prvim zvanicama stigli su Katarina Grujić i njen suprug fudbaler Marko Gobeljić. Ona je zablistala u prekrasnoj haljini koja joj je stajala kao salivena.

Đani
foto: Kurir tv

- Đani i moj tata su pobratimi, tako da jedva čekam ova slavlja i da slavimo ljubav! Marka poznajem od kada je imao pet godina i čestitam im i ovim putem - poručuje Grujić.

Na samom ulazu novinari Kurira dočekali su i Zoricu Brunclik, koja je stigla u pratnji supruga, zeta i ćerke.

Đani
foto: Kurir tv

- Volim kada se ovako okupljamo i kada je veselje. Znam kad su se rodili, kako su rasli i sada mi je drago kada se žene! U stvari, ovo je smena generacija - kaže Brunclik.

Nema sumnje da će ovo veselje biti propraćeno i da če se o ovoj svadbi dugo pričati.

03:36

RADIŠA TRAJKOVIĆ DJANI

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja