PEVAČICE GODINAMA NA METI MANIJAKA! Uhode ih, prete, šalju eksplicitne fotke, a ona se sa PROGONITELJEM srela oči u oči...
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

STRAHOVALE

PEVAČICE GODINAMA NA METI MANIJAKA! Uhode ih, prete, šalju eksplicitne fotke, a ona se sa PROGONITELJEM srela oči u oči...

Stars -

Džejla Ramović je već dve godine na meti manijaka koji je progoni, ali je tek sada odlučila da ga prijavi. Ona je u ponedeljak obavestila policiju u Novom Sadu da je jedan dečko iz tog grada uhodi na svim nastupima.

Džejla je isključila telefon, pa o ovom slučaju nije dala nijednu izjavu.

Džejla Ramović
foto: Printscreen/Instagram

Mlada pevačica iz Bosne, pobednica takmičenja "Zvezde Granda", nije jedina poznata osoba koja se suočila s progoniteljem.

Mihajlo Šaulić, Svadba, Venčanje, Anastasija Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

I Anastasija Ražnatović je imala isti problem. Nju je mesecima uhodio jedan čovek, slao joj je eksplicitne sadržaje i preteće poruke, a pojavio se i na jednoj zabavi na kojoj je ona bila, kao i ispred kuće. Anastasija ga je prijavila policiji, koja ga je privela.

Sandra Afrika, Intervju
foto: Nemanja Nikolić

Sandra Afrika se sa svojim progoniteljem susrela u restoranu. On je prvo poručio pevačici da će je zaklati, a onda je došao iz Hrvatske i upao u lokal dok je ona bila na večeri s prijateljicama. Pre toga ju je uhodio godinu dana. Umislio je da su njih dvoje u vezi i niko nije mogao da ga razuveri.

Sandra Afrika, Auto
foto: Damir Dervišagić

Policija je intervenisala s tri patrole, a muškarac je uhapšen. Treće osnovno javno tužilaštvo odredilo mu je zadržavanje zbog izvršenja krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti. Nakon saslušanja osumnjičenog tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora od 30 dana.

Rada Manojlović
foto: Kurir TV

I Rada Manojlović je svojevremeno prošla kroz agoniju. Nju je proganjao stariji muškarac nakon što je izašao iz zatvora. Želeo je da bude s njom i nije prihvatao činjenicu da bilo ko drugi bude Manojlovićkin dečko.

koncert, Jelena Rozga
foto: Nemanja Nikolić

Jelena Rozga je tokom pandemije koronavirusa preživela pakao. Nju je opsedao muškarac koji živi u Nemačkoj. Protiv njega je podignuta optužnica. Kako je u njoj stajalo, muškarac se tereti da je od 13. avgusta 2019. do početka septembra 2020. preko mejla i raznih profila na Instagramu slao neprimerene poruke na Rozgin mejl i Instagram. Pevačica je odbila svaku komunikaciju s njim, ali je on onda slao svoje intimne fotografije.

Jednom se pojavio ispred njenog stana, slikao se i poslao joj te fotografije, a išao je toliko daleko da se pojavio i u letovalištu gde je ona bila na odmoru s prijateljima. Delo je priznao u policiji.

Nina Badrić
foto: Dragana Udovičić

I Nina Badrić je imala isti problem. Nju je godinama progonio jedan vozač, dolazio joj je na vrata, slao pesme, a pojavio se i na Jelsi kada je snimala spot. Zatražila je pomoć policije i on je uhapšen.

- Pre dve godine mi je pozvonio na vrata stana u Zagrebu. Šokiralo me je to. Doneo mi je neke pesme, ali se ne sećam da li je išta govorio. Samo je zurio u mene. To me je prestrašilo, posebno jer sam ga prepoznala s koncerta. Rekla sam mu da ne želim nikakav kontakt s njim, da prestane da donosi pesme i da mi piše, te da više ne dolazi jer ću ga prijaviti policiji - ispričala je tada Nina za medije.

Marko Jović

Bonus video:

06:16

RADA MANOJLOVIĆ ZNA HOĆE LI SE MILAN STANKOVIĆ ZAMONAŠITI! Ne mogu da ga prepoznam, pitam se je l to osoba koju znam 16 godina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track