EVO ŠTA DEJANOV BRAT POSLE SVEGA ŽELI NESUĐENOJ SNAJKI! David Dragojević progovorio o ljubavi Aleks i Cara: Ima tu NEŠTO!
Foto: Nenad Kostić

šok

EVO ŠTA DEJANOV BRAT POSLE SVEGA ŽELI NESUĐENOJ SNAJKI! David Dragojević progovorio o ljubavi Aleks i Cara: Ima tu NEŠTO!

Stars -

David Dragojević, progovorio je o nesuđenoj snajki, Aleksandri Nikolić, ali se dotakao i ostalih aktuelnih tema u Beloj kući.

S obzirom na to da su Aleksandra i Filip Car proslavili petu mesečnicu i dobili brdo poklona, kako gledaš na to, ako uzmemo u obzir da je ona tvoja nesuđena snajka?

Dejan Dragojević, David Dragojević, Aleksandra Nikolić
foto: Nenad Kostić

- Nisam nešto kvalitetno ispratio, ali koliko mi izađe na društvenim mrežama, video sam. Opet, ako su toliko dugo zajedno, ima tu nešto. Ima neka ljubav, ne bi mogli da budu toliko zajedno. Da li će to opstati napolju ili ne, ne znam stvarno. Opet kažem, u ljubavi želim svima sve najbolje!

Zvezdan, Anđela, Maja, Ana? Da li misliš da će Zvezdan izaći sa nekom od njih ili će ipak biti sam?

Maja Marinković, Anđela Đurčić, Zvezdan Slavnić
foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić, Nenad Kostić

- Mislim da neće ni sa jednom. Mislim da njega ne zanima Anđela. Mislim da, kako se završi da će ići svako svojoj kući. To je neko moje viđenje.

Da li misliš da je Ana ušla zbog ljubomore prema Anđelinoj i njegovoj vezi ili ipak da bi iznela sav prljav veš iz njihovog odnosa?

- Ne mogu uopšte da provalim njenu priču. Šta priča, šta radi, ništa se ne poklapa jedno sa drugim.

Da li misliš da su Zorica Marković i Ana iskrene prijateljice ili samo zbog rijaliti priče?

Ana Čurčić, Zorica Marković
foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

- Rijaliti priča klasična! U Zadruzi slabo da ima nekog prijateljstva, ali što se tiče Zorice i Ane to je čisto da bi bila neka priča.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track