MNOGI SU GA OBOŽAVALI U ZG, ALI RETKO KO JE ZNAO KROZ KAKVU AGONIJU JE PROLAZIO! Pevač otkrio detalje BORBE: "Probao sam i to..."
Foto: Printskrin / You Tube

Iskreno o svemu!

MNOGI SU GA OBOŽAVALI U ZG, ALI RETKO KO JE ZNAO KROZ KAKVU AGONIJU JE PROLAZIO! Pevač otkrio detalje BORBE: "Probao sam i to..."

Stars -

Kada je prvi put stao na scenu Zvezda GrandaSemir Jahić je kao od šale prikupio simpatije milionskog auditorijuma, a mnogi su mu predviđali blistavu karijeru.

Iako je od borbe na Grandovoj sceni prošlo skoro deset godina, Semir se seća svakog momenta koji je proživljavao tokom takmičenja.

Semir Jahić
foto: Printscreen YT

U samom finalu je briljirao osvojivši visoko drugo mesto, ali malo ko zna da se pred svaki izlazak na scenu borio sa tremom.

-Generalno sam uvek imao tremu i ne mogu da kažem da nisam probao te stvari, da popijem i zapalim cigaru da bih se oslobio treme, ali mislim da je to sve psihički. Mislio sam ako popijem jednu da ću se opustiti, ali to je okej- ispičao je Semir.

Kažu da na estradi poroci nisu strana stvar, međutim Jahić tvrdi da nikada nije imao problema, kao i da je uspešno odolevao svim izazovima koje javni svet sa sobom nosi.

Semir Jahić
foto: Printscreen YT

- Moram da priznam da sam u jednom periodu bio aktivan pušač, međutim prestao sam jer mi je smetalo disanju i dok pevam. Batalio sam skroz, a danas ponekad zapalim. Nemam poroke, što se toga tiče stvarno nemam problema - rekao je nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“.

Podsetimo, ljubavni život Semira Jahića prethodnih nekoliko godina privlačio je veliku pažnju, a pevač je nedavno ogolio dušu o razvodu.

Semir Jahić
foto: Printskrin / You Tube

- Prošlo je nekoliko godina od toga. Sada sam u ozbiljnoj vezi i naravno, može da se desi u skorije vreme da opet potpišem papir - priznao je Jahić.

Kurir.rs/Grand

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja