OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA! Nećete verovati ko je bio VELIKI BRAT: "Mnoge učesnice rijalitija su bile ZALJUBLJENE u mene"
Foto: Printskrin/Jujtub

tajna skrivana godinama

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA! Nećete verovati ko je bio VELIKI BRAT: "Mnoge učesnice rijalitija su bile ZALJUBLJENE u mene"

Stars -

Rijaliti program "Veliki brat" bio je prvi rijaliti program viđen na našim prostorima, a javnost je obožavala da ga gleda. Ipak, sve je intrigiralo ko se krije iza glasa Velikog brata.

Nedavno je otkrivena tajna skrivana godinama, a istina je sve šokirala. Iza muškog, dubokog glasa krila se voditeljka rijalitija "Zadruga" Dušica Jakovljević.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen/Instagram

‒ Bila sam urednica i smišljala sam zadatke za takmičare, a ono što niko nije znao je da sam i lično bila Veliki brat! U to vreme mnoge učesnice rijalitija bile su zaljubljene u mene. Mislile su da sam muškarac i tek kada su izašle iz Velikog brata, shvatile su da ih je zavela jedna žena ‒ ispričala je voditeljka Dušica Jakovljević

Rijaliti "Veliki brat" se prikazivao od 2006. do 2015.

Veliki Brat
foto: Printskrin/Jujtub

Podsetimo, voditeljka Dušica Jakovljević nedavno je žestoko oplela po pevaču Mitru Miriću zbog spota koji je snimio sa duplo mlađom devojkom.

- Je l' vas nije sramota??? Objasnio je kako matorac od 66 godina obećava klinki kule i gradove da bi bila sa njim - i ova mučenica... Zgrožena sam - napisala je ona i dodala:

- Muka mi je.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:14

Dušica Jakovljević u haljini sa izrezom do kuka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track