PEVAČ IZ "LEXINGTONA" OŽENIO DEVOJKU IZ SPOTA! Aleksandra je LEKARKA, rodila mu troje dece, a ovo je njihova LJUBAVNA PRIČA
Foto: Printscreen/Instagram

svi detalji

PEVAČ IZ "LEXINGTONA" OŽENIO DEVOJKU IZ SPOTA! Aleksandra je LEKARKA, rodila mu troje dece, a ovo je njihova LJUBAVNA PRIČA

Stars -

Pevač Lexington benda Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra nedavno su dobili treće dete, ćerku Helenu, ali po porođaju nije sve bilo u najboljem redu s bebom, zbog čega je bila neophodna operacija.

Nakon što su pregurali ovaj težak i stresan period, nastavili su svoje živote, a Aleksandra je u više navrata govorila o svemu kroz šta su prošli.

Inače, Bojan i Aleksandra u ljubavi su više od decenije, a njihova ljubav počela je i pre spota za pesmu "Prišla" u kojem se ona pojavila.

Bojan Vasković, Sceniranje
foto: Printskrin Kurir TV

Mnogi su mislili da su se njih dvoje tada, na snimanju, zavoleli, a oni su se zapravo upoznali tokom 2012. godine. Aleksandra je bila tada studentkinja medicine. Nakon nekoliko izlazaka su počeli da se zabavljaju, a potom i da žive zajedno. Godine 2015. godine svoju ljubav su krunisali brakom, a ubrzo dobili i prvo dete.

Aleksandra je veoma popularna na društvenim mrežama, a za medije je jednom prilikom govorila o odnosu sa suprugom. Otkrila je pozadinu njihove romanse i priznala kako se nosi sa tim što je Bojan velika zvezda.

Bojan Vasković, Aleksandra Vasković
foto: Damir Dervišagić

"Ja sam Bojana upoznala kao popularnog pevača, znala sam u šta se upuštam kada sam ušla u vezu sa njim. Istovremeno, nikada nisam premišljala gde je i šta radi. Da sam u bilo kom trenutku osetila potrebu da se bavim tim stvarima, to bi značilo da na ispit stavljam obostrano poverenje i zajedničku budućnost", započela je.

"Spontano sam se zaljubila u njega, u trenutku kada sam shvatila da nema problem da pokaže naklonost, da se otvoreno udvara. Nažalost, savremeni način života doneo je izvesnu distanciranost u muško-ženskim odnosima. Igraju se neke igrice, i devojke i momci glume da nisu zainteresovani kako bi podstakli zainteresovanost druge strane. Danas skoro da je potrebna hrabrost da bi se otvoreno iskazala ljubav. Bojan me je osvojio normalnošću i iskrenošću, takav je ostao do danas."

Aleksandra Vasković, Bojan Vasković
foto: Damir Dervišagić

Ona je otkrila i koliko je zapravo glamurozan njen život sa uspešnim muzičarom.

"Nema ničeg fensi u celoj priči. Ponekad, u sezoni, budem i pomalo usamljena. Nedostaje nam kad nije sa nama na porodičnim proslavama ili u vreme praznika. Ranije, dok sam mogla, pratila sam ga na turnejama i bilo je zabavno. Sada smo već u životnoj fazi kada svako ima svoje obaveze i u hodu se usklađujemo. U šali kažem da je korona donela i nešto dobro jer Bojan nikada više nije bio u kontinuitetu kod kuće. Konačno smo mogli da budemo prava tradicionalna porodica koja ruča zajedno."

Kurir.rs/Zadovoljna

Bonus video:

01:52

ESPRESO INTERVJU: BOKI LEXINGTON NA MAC DODELI NAGRADA: Evo ko ga je obukao u šljokice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja