RAZVELA SE OD GLUMCA POSLE 5 GODINA BRAKA I NAŠLA SREĆU! Ivana Jordan pokazala novog dečka, pevačica ne skida osmeh sa lica!
Foto: Printscreen/Instagram

lepe vesti

RAZVELA SE OD GLUMCA POSLE 5 GODINA BRAKA I NAŠLA SREĆU! Ivana Jordan pokazala novog dečka, pevačica ne skida osmeh sa lica!

Stars -

Ivana Jordan je ponovo srećna i zaljubljena. Njen ljubavni život bio je misterija otkad se razvela od glumca Dušana Antonijevića, sa kojim ima sina Vuka. Ona odlučila da javno prizna da je u novoj vezi, a to je uradila objavom na društvenoj mreži Instagram.

Ivana Jordan
foto: Printscreen

Ivana je okačila sliku sa novim dečkom, a komentari podrške su samo pljuštali: „Najlepši par“, „Preslatki ste i predivni“, „Drago mi je da si konačno pronašla srodnu dušu“, „Najbolji, najlepši i zaljubljeni bračni par, bravo za vas“.

Poslednji komentar naterao je mnoge da se zapitaju da li se Ivana tajno udala, ali je svoje pratioce uskratila za komentar. Ivana se od Dušana razvela 2016. godine, nakon pet godina braka.

- Odluka da se razvedemo nije došla preko noći. Niko ne treba tako da odluči. Dosta dugo smo Dušan i ja o tome pričali, analizirali i došli do zaključka da treba da se raziđemo, a ostanemo dobri prijatelji kao što smo uvek bili. Ostali smo u dobrim odnosima. Lepo se dogovaramo i sa Vukom uvek organizujemo druženja. Naravno da je stresan i traumatičan rastanak ali prošla sam kroz to dobro. Život ide dalje. Težimo ka miru jer mir u duši je jako bitan - rekla je svojevremeno pevačica.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

02:38

Jedan stari hit! Ivana Jordan peva pesmu Svetlo koje tražim

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track