ERA OJDANIĆ ŠOKIRAO: Nudim svoj EKSPLICITNI SNIMAK iz Australije za OVU CENU! Podržavam Severinu, lepa je i ODLIČNA U KREVETU
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir TV

kurir tv

ERA OJDANIĆ ŠOKIRAO: Nudim svoj EKSPLICITNI SNIMAK iz Australije za OVU CENU! Podržavam Severinu, lepa je i ODLIČNA U KREVETU

Stars -

Pevač Era Ojdanić izazvao je šok i iznenađenje među gledaocima emisije "Puls Srbije" kada je otkrio da poseduje svoj intimni snimak i da je spreman da ga proda po visokoj ceni.

Gostujući kod poznatog voditelja Ivana Gajića, Ojdanić je na samom kraju emisije šokirao prisutne izjavom da ima svoj eksplicitni snimak koji je snimio pre 50 godina u Australiji. Takođe je rekao da se taj snimak nalazi u sefu Komercijalne banke i čeka pravu cenu.

01:52

ERA OJDANIĆ ŠOKIRAO: Nudim svoj EKSPLICITNI VIDEO iz Australije za OVU CENU! Podržavam Severinu, lepa je i ODLIČNA U KREVETU

- Dvesta hiljada evra za intimni snimak je džabe. Ja bih tražio 2 miliona evra za moj snimak. Ja sam svoj porno snimak snimio u Australiji pre 50 godina i to stoji u sefu i čeka cenu - izjavio je Ojdanić.

Nakon toga, Ojdanić je prokomentarisao i poznati intimni snimak hrvatske pevačice Severine, izražavajući podršku i dajući joj komplimente.

Severina Vučković
foto: Printscreen/Instagram

- Kada je Severina izbacila svoj intimni snimak, ja sam rekao bravo. Jedini sa srpske scene koji je podržao Severinu bio sam ja. Svi su je pljuvali da je ovakva ili onakva. Ja kažem dobra devojka, sjajna pevačica, lepo izgleda i odlična u krevetu. Šta više reći? Podržavam je kao koleginicu i kao ličnost i ženu - istakao je Ojdanić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja