"IMAM DOKAZ DA SAM JEDINI KOJI JE 3 PUTA ODBIO SAŠU POPOVIĆA!" Aleksandar Filipović za Kurir TV: Našao sam se na ivici provalije
Foto: Kurir televizija, Damir Dervišagić

popucala sva stakla na kombiju

"IMAM DOKAZ DA SAM JEDINI KOJI JE 3 PUTA ODBIO SAŠU POPOVIĆA!" Aleksandar Filipović za Kurir TV: Našao sam se na ivici provalije

Stars -

Uz Aleksandra Filipovića su generacije odrasle, vodio je kultnu emisiju "Tabloid" gde je ugošćavao najveće zvezde, a već neko vreme radi na radiju.

Rođen je u Novom Sadu i često ističe njegov mir i lepotu. Takođe poznaje i Tursku jer je dosta puta boravio tamo zbog prirode posla.

Bio je najbolji student na FPN, smer novinarstvo, a neka od najzvučnijih imena koje je ugostio su: Svetlana Ražnatović, Brena, Severina, Zdravko Čolić...

Aleksandar Saša Filipović
foto: Printscreen/Facebook

Filipović je gostovao u emisiji "Realna priča" na Kurir televiziji, kada je pričao stvari za koje malo ko zna, a tiču posla i života.

Tvrdi da je jedina osoba koja je tri puta odbila Sašu Popovića za saradnju.

- Nema trajanja u poslu bez nekih trulih kompromisa, koje ja nisam želeo. Evo naprimer, Sašu Popovića sam odbio tri puta. Imam crno na belo dokaz da sam jedini čovek koji je tri puta odbio Grand. Smatram da nije interesantno da priča o šurnaji. Hvala uopšte Saši što me zvao, ali zaista nismo mogli da se dogovorimo pod tim uslovima. Nije sve u parama, ima nešto u tome da li se meni prevrće džigerica ili ne - započeo je Filipović.

01:04

IMAM DOKAZ DA SAM JEDINI KOJI JE 3 PUTA ODBIO SAŠU POPOVIĆA! Aleksandar Filipović za Kurir TV: Našao sam se na ivici provalije

Potom se osvrnuo na situaciju kada je umalo izgubio život u saobraćaju zbog posla:

- Bili smo u Sarajevu u kojem smo odardili dosta intervjua. Kada smo se vraćali kombijem, neki Bosanac sa ćelavim letnjim gumama udari u naš kombi. Popucala su sva stakla na kombiju, a mi smo se našli na ivici provalije. Ovaj jaran jauče, pa šta mi jaučeš kada voziš sa ćelavim gumama. To je bila jedna teška životna situacija gde je Bog pokazao da ponekad dođem do ivice, ali preživim.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track