SAŠA KOVAČEVIĆ ZAVRŠIO U URGENTNOM CENTRU: Pevač došao MALAKSAO, nakon pregleda lekari nisu zadovoljni OVIM rezultatima
Foto: Printscreen

otkrivamo

SAŠA KOVAČEVIĆ ZAVRŠIO U URGENTNOM CENTRU: Pevač došao MALAKSAO, nakon pregleda lekari nisu zadovoljni OVIM rezultatima

Stars -

Saša Kovačević javio se danas u Urgentni centar. Pevač je u zdravstvenu ustanovu došao vidno malaksao. Nakon provere krvne slike lekari su konstatovali da rezultati nisu sjajni.

Saša Kovačević
foto: Printscreen/Instagram

- Video sam Sašu kad je došao. Delovao je loše. Odmah su mu otvorili karton i poslali na ispitivanja. Urađene su mu detaljne analize. Krvna slika nije sjajna i lekari većaju da li će ga zadržati u bolnici tokom vikenda ili će se javiti u ponedeljak. To sam čuo kad je prokomentarisao - priča naš izvor sa lica mesta.

Saša Kovačević, balkon
foto: Printskrin

Podsetimo, Saša Kovačević bio je nedavno gost na krštenju sina, manekenke Dejane Živković, i tom prilikom progovorio o svojim planovima i vezi sa dugogodišnjom devojkom Zoranom.

- Planiram Bože zdravlja da se ostvarim u ulozi oca, to je svrha života i najlepši dar od Boga koji možemo dobiti. Ne vodim se time kad će i šta će biti, kad Gospod kaže da je trenutak tada će se to i desiti i ja ću biti najsrećniji čovek - rekao je Saša, pa progovorio o pritiscima, jer još se još uvek nije oženio i ostvario u ulozi oca, a mnogi smatraju da mu je vreme. - rekao je pevač.

Kurir.rs/ Lj. S.

Bonus video:

00:06

Skinuo se Saša Kovačević i pokazao izvajano telo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track