NAJPROVOKATIVNIJE IZDANJE ZORANAH! Blogreka se SKROZ skinula i objavila fotografiju, pratioci je urnišu: Ova je izgubila kompas!
Foto: Printscreen

GORE DRUŠTVENE MREŽE

NAJPROVOKATIVNIJE IZDANJE ZORANAH! Blogreka se SKROZ skinula i objavila fotografiju, pratioci je urnišu: Ova je izgubila kompas!

Stars -

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, često se u medijima nađe zbog svog privatnog života, ali i provokativnih fotografija koje obožava da objavljuje na društvenim mrežama.

Zoranah Jovanović, Zoranah
foto: Printscreen/Instagram

Jovanovićeva je sada po svemu sudeći, otišla korak dalje, te je sada na jednoj od socijalnih platformi osvanulo i njeno eksplicitno izdanje.

Zorana je u više navrata isticala kako voli provokativne fotografije, te da mi najviše želela kada bi takav sadržaj mogla da plasira i na Instagramu, međutim, mnogi njeni pratioci su mišljenja da često me da pretera, što je bio slučaj i ovog puta.

Zorana Jovanović Zorannah
foto: Printscreen/Instagram

Na jednoj od fotografija koje datiraju iz 2020. godine, sada su ponovo ugledale svetlost dana, poznata influenserka se uslikala kao od majke rođena, a gole silikone je uhvatila rukama, kako bi ih koliko-toliko sakrila. Zorana je takođe bila bez donjeg veša, te je u pomoć posteljine nekako uspela da sakrije međunožje, međutim, svi su jasno mogli da vide njen "venerin breg".

I dok su neki mišljenja da je Zorana i te kako zgodna i da svoje telo treba da pokaže, većina je osudila ovaj jutjuberkin potez, nazivajući je "lakom ženskom". "Odvratno, ova žena je totalno izgubila kompas", "Spremna za OnlyFans", "Uvek mi je bilo žao nje, deluje nesrećno i prazno", "Postala je degutantna", "Jezivo, pomislila sam da je sa nekog porno sajta", "Prešla je granicu sek*ipila i postala vulgarna", samo su neki od komentara ispod sporne objave.

Kurir.rs/ Republika

Bonus video:

00:58

ŽIVOT MI JE NEKOLIKO PUTA VISIO O KONCU! Poznati voditelj o teškim trenucima i saobraćajki u kojoj je mogao da izgubi život!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track