DŽEHVINA MAJKA ŠOPINGUJE KOD KINEZA! Goca izazvala haos na mrežama, tviteraši tvrde: Od tih gluposti pravi Teodori kostime!
Foto: Printscreen/Twitter, Nemanja Nikolić

postala viralna

DŽEHVINA MAJKA ŠOPINGUJE KOD KINEZA! Goca izazvala haos na mrežama, tviteraši tvrde: Od tih gluposti pravi Teodori kostime!

Stars -

Poznato je da je majka pevačice Teodore Džehverović Gordana Džehverović redovan kupac u jednom kineskom tržnom centru na Novom Beogradu.

Gordana to nikad nije krila, a da od ove navike nije odustala, može se videti i na osnovu fotografije koja je ovih dana postala viralna na društvenim mrežama.

Gordana Džehverović, Teodora Džehverović, Sava Džehverović
foto: Printscreen/Premijera

Na njoj se može videti mama Džehva u opuštenom sportskom izdanju u šopingu, i to s punim kesama kineske robe, koju će kasnije iskoristiti za šivenje kostima koje njena mezimica oblači za razne nastupe i pojavljivanje u medijima.

- Džehva, koja redovno pazari kod Kineza nakit i gluposti, od kojih pravi Teodori "kostime" - piše na jednoj objavi s Tvitera.

Gordana Džehverović
foto: Printscreen/Twitter

Inače, kao što je Kurir već pisao, i sama Teodora često posećuje kineski tržni centar u Bloku 70, pa je tako jednom prilikom viđena tamo u šopingu s tadašnjim dečkom Ninom Čelebićem kako bi obezbedila stajling za tezge širom dijaspore i regiona.

Podsetimo, Gordana je i sama u izjavi za Kurir potvrdila da je njena ćerka stalan kupac kod Kineza, a i da sama ide tamo i da s tim uopšte nema problem.

Gordana Džehverović, Teodora Džehverović
foto: Kurir TV, Društvene mreže

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

00:38

TO JE CENA SLAVE, VEĆ SMO SE NAVIKLI! Majka Teodore Džehverović za Kurir TV o nagim slikama: Nije ona bezobrazna devojčica!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track