ANA NIKOLIĆ ISPALILA LUKASA: Trebalo je da bude specijalni gost na Acinom koncertu, došla na probu napravila HAOS i otišla! VIDEO
Foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

haos

ANA NIKOLIĆ ISPALILA LUKASA: Trebalo je da bude specijalni gost na Acinom koncertu, došla na probu napravila HAOS i otišla! VIDEO

Stars -

Ana Nikolić trebala je da bude specijalni gost na koncertu Ace Lukasa u Zagrebu, međutim ona se nije pojavila.

Ana Nikolić
foto: Printscreen Amidži šou

Nikolićeva je danima unazad obaveštavala svoje fanove na društvenoj mreži Instagram da će u hrvatskoj prestonici ukrstiti glasove sa Lukasom, te se čak i pojavila na probama pred koncert, ali je svog kolegu na kraju ipak ispalila.

Ana Nikolić, Ana Nikolic
foto: Damir Dervišagić

Na društvenim mrežama je sada osvanuo i šokantni snimak sa probe, na kojima se jasno vidi da se pevačica tetura, a u jednom momentu je čak počela i da skiči u mikrofon dok je probala svoj hit "Romale, romali", što je mnogo korisnike interneta uznemirilo.

Kako je Ana za oktobar najavila solistički koncert u našoj, beogradskoj Areni, mnogi su mišljenja da se pevačica neće ni pojaviti na bini, što zbog poroka, što zbog nemogućnosti da par sati peva pred publikom.

Aca Lukas
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

"Ovakvo njeno ponašanje prelazi sve granice", "Ako se i pojavi na svom koncertu, kako je krenulo ispaliće ko Acu za zagrebačku", "Kakav blam, jedva čekam da se sprda sa publikom u svojoj Areni i da zaspe na bini", samo su neki od komentara ispod video klipa koji kruži interenetom.

Kurir.rs/ Republika

Bonus video:

00:12

paparaco Aca Lukas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track