TRUDNA VODITELJKA MARIJA LAZIĆ: Udavala se TRI puta, napustila javnu scenu, rodila devojčicu a sada čeka još jednu bebu!
Foto: Printsceen/Instagram

stižu rode

TRUDNA VODITELJKA MARIJA LAZIĆ: Udavala se TRI puta, napustila javnu scenu, rodila devojčicu a sada čeka još jednu bebu!

Stars -

Marija Lazić čeka drugo dete sa izabranikom Vukom Živkovićem za koga se udala tri puta, i sa kojim već ima ćerku Valeriju od tri godine.

Marija Lazić
foto: Printsceen/Instagram

Marija je prošlog leta istakla da su je porodica i prijatelji savetovali da što pre rodi još jedno dete.

- Prijatelji su mi govorili: "Super si se snašla kao majka, nisi se mnogo ugojila, hajde drugo dete". Rekla sam im da sačekaju. Moram malo da se odmorim i da se vratim u formu - rekla je Marija jednom prilikom, a sada je već u trideset osmoj nedelji trudnoće.

Voditeljka na svom Instagram profilu ne krije sreću zbog trudnoće, te tako redovno deli fotografije na kojima se jasno vidi trudnički stomak, a otkrila i da čeka devojčicu.

Inače, Marija Lazić se tri puta udavala i to za istog čoveka.

Prvi put na intimnoj ceremoniji, kojoj su prisustvovali samo kumovi, drugi put uz širi krug prijatelja, a treći - u crkvi. Marija se verila u Parizu, gde je zaprošena sa 33 dijamanta, pa je napravila egzotično venčanje na Maldivima koje se desilo samo uz prisustvo kumova, a potom obavila opštinsko i crkveno venčanje u Beogradu.

Marija Lazić
foto: Instagram screenshot

Kako je isticala u svojim intervjuima nju je majčinstvo promenilo iz korena.

- Majčinstvo me je promenilo nabolje, i to hijadu puta. Ćerka je oplemenila naše živote. Ona je ono što nam je falilo da budemo kompletni - rekla je Marija jednom prilikom.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

00:34

Udaje se ćerka Džeja Ramadanovskog

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja